Grobiņas novadā apgāzusies automašīna ar pieciem jauniešiem 2

 

Foto: iAuto.lv

nozare.lv | 29.oktobris 2016 10:28

Vakar Grobiņas novadā apgāzusies kāda jaunieša stūrēta automašīna, kurā pasažieru krēslos sēdējuši vēl četri jauni cilvēki, tostarp arī vairāki nepilngadīgie.

Ap plkst.13.45 Grobiņas novada Gaviezes pagastā, uz autoceļa Grobiņa-Tadaiķi, 1998.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Hyundai Getz" ar četriem pasažieriem, nobrauca no ceļa un apgāzās.

Negadījumā cieta gan pats automašīnas vadītājs, gan arī visi pasažieri - divas 2001.gadā dzimušas meitenes, viena 2002.gadā dzimusi meitene un viens 1998.gadā dzimis jaunietis. Visi pieci cietušie pēc avārijas tika nogādāti slimnīcā.

Ap plkst.17.10 Ķekavā, Ziemeļu ielā, notika sadursme starp automašīnu "Mazda", kuru vadīja 1991.gadā dzimis vīrietis, un kravas automašīnu "MAN", kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas "Mazda" vadītājs, kurš tika nogādāts slimnīcā. Zināms, ka 24 gadus vecais vīrietis negadījumā guvis smagas krūškurvja un muguras traumas.

Vakar vairāki cilvēki, kuri pārvietojušies ar vieglo auto, cietuši sadursmēs ar kravas automašīnām.

Piektdienas rītā ap plkst.8.40 Bauskas novada Codes pagastā, uz Bauskas šosejas, pie autobusa pieturas "Ceļameistars", 1959.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Fiat Ducato" iebrauca pretējā braukšanas joslā, izraisot sadursmi ar kravas automašīnu "MAN", kuru vadītāja 1956.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta "Fiat" vadītājs, kurš tika nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt ap plkst.17.30 Rīgā, Dzelzavas ielas un Ilūkstes ielas krustojumā, notika sadursme starp 1971.gadā dzimuša vīrieša vadītu kravas automašīnu "Scania" un 1967.gadā dzimušas sievietes vadītu automašīnu "Volkswagen". Pēc šīs sadursmes VW uzbrauca arī stāvošai automašīnai "Mazda". Negadījumā cieta VW vadītāja un 1961.gadā dzimusi sieviete. Abas cietušās tika nogādātas slimnīcā.

Vakar vakarā Rīgā, Krasta ielā, notikusi četru vieglo automašīnu sadursme, kurā viegli cietusi apmēram sešus gadus veca meitene.

Ap plkst.18.30 Rīgā, Krasta ielā, iepretim tirdzniecības centram "mc2", notika sadursme starp 1987.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu "Audi", 1982.gadā dzimušas sievietes vadītu automašīnu "Land Rover", 1965.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu "Mercedes Benz" un 1984.gadā dzimušas sievietes vadītu automašīnu "Volkswagen". Negadījumā cieta "Land Rover" pasažiere - 2010.gadā dzimusi meitene, taču viņas hospitalizācija nebija nepieciešama.

Tikmēr Neretas novadā, autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate 64,3.kilometrā, notika sadursme starp automašīnu "Opel Vectra Caravan", kuru stūrēja 1989.gadā dzimis vīrietis bez autovadītāja tiesībām, un automašīnu "Toyota Corolla", kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta 1988.gadā dzimusi "Toyota" pasažiere, kura tika nogādāta medicīnas iestādē.

Savukārt Rīgā, Lubānas ielā, pie pieturas "Rembates iela", notika sadursme starp 1975.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu "Honda" un 1960.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu "Mercedes Benz". Negadījumā cieta "Honda" vadītājs, kurš tika nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 95 ceļu satiksmes negadījumi, 18 avārijās cietis kopumā 21 cilvēks, bojāgājušo nav.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Valoda 29.oktobris 2016 11:14
11 0 Atbildēt

"kurā pasažieru krēslos sēdējuši vēl četri jauni cilvēki, tostarp arī vairāki nepilngadīgie" " vairāki cilvēki, kuri pārvietojušies ar vieglo auto, cietuši sadursmēs ar kravas automašīnām."- līdz kādam absurdam jau sāk aiziet - nu vai tad nevar pateikt bez sarežģījumiem, ka saskrējās divas automašīnas, cieta četri cilvēki u.tml. - ir kāds, kas to nesaprot?, ir kāds, kas visu laiku pārprot? - tad jau vajag būt korektiem līdz beigām un rakstīt: " vairāki cilvēki, kuri pārvietojušies ar vieglo auto, cietuši sadursmēs ar vairāku šoferu vadītām kravas automašīnām."

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti