Trīs automašīnu sadursmes dēļ pilnībā bloķēta satiksme uz Jelgavas šosejas; cietuši septiņi cilvēki 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 15.novembris 2016 10:42

Šorīt pilnībā bloķēta satiksme uz šosejas Rīga-Jelgava, kur pirms krustojuma ar Branku ceļu notikusi vairāku transportlīdzekļu sadursme.

Otrdienas rītā uz šosejas Rīga-Jelgava noticis satiksmes negadījums, kurā cietuši kopumā septiņi cilvēki, aģentūru LETA informējusi Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Viņa skaidroja, ka kāda vīrieša vadītais mikroautobuss "Volkswagen Transporter" piekabē vedis kravu, kas nebija pietiekami nostiprināta un saslīdējusi. Rezultātā vadītājs zaudējis kontroli pār transportlīdzekli un iebraucis pretējā braukšanas joslā, kur notikusi sadursme ar automašīnu "Ford Focus".

Pēc sākotnējās informācijas, negadījumā cietuši septiņi cilvēki.

"Latvijas Valsts ceļu" kontā mikroblogošanas vietnē "Twitter" teikts, ka satiksmes negadījumā iesaistītas trīs automašīnas, taču Sietniece skaidroja, ka, visdrīzāk, avarējuši divi transportlīdzekļi.

Sākotnēji satiksme pirms krustojuma ar Branku ceļu tika bloķēta pilnībā, taču vēlāk tika daļēji atjaunota transporta plūsma virzienā no Jelgavas uz Rīgu. Autovadītāji gan bija aicināti izvēlēties apbraucamo ceļu caur Ozolniekiem.

 

Rīgā vakar automašīna uzbraukusi deviņus gadus vecam gājējam. Negadījums notika Zentenes ielā, kad 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Toyota", uzbrauca 2007.gadā dzimušam gājējam, kurš ar traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Tāpat Rīgā, Augusta Deglava ielā, 1987.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" uzbrauca 1999.gadā dzimušam gājējam, kurš ar traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Vakar valstī reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar kopumā noformēti 194 administratīvā pārkāpuma protokoli, bet par automašīnas vadīšanu reibumā aizturēti astoņi šoferi.

 
Visi komentāri
 
iAutolv 15.novembris 2016 13:09
1 0 Atbildēt

Jaunākā informācija par negadījumu uz Jelgavas šosejas publicēta 12.00

Kanibaals 15.novembris 2016 21:30
0 0 Atbildēt

Kur ta palaista garām 7 auto sadursme uz Tīnūži Koknese?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti