Kuru vainot sadursmē? (+ video) 59

 
iAuto | 2.decembris 2016 16:50

Video autors vēlas uzzināt lasītāju viedokli mūžīgajā jautājumā - kurš vainojams sadursmē? (skatīt no 1:20)

 
59 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 3.decembris 2016 18:03
118 5 Atbildēt

Es saku - skaties video. Ņiva griezās riņķī no savas joslas, pat neuzbraucot uz joslas līnijas labajā pusē. Agriezās, protams, neatļautā vietā, bet tam šajā gadījumā nav nozīmes, jo šajā vietā pretējās kustības joslas ir atdalītas ar nepārtraukto balto līniju, līdz ar to arī video autoram šajā vietā nebija tiesību apdzīt. Arī fakts, ka Ņivai jau bija ieslēgts kreisais pagrieziens (kaut neatļautā vietā) liedz filmētājam uzsākt apdzīšanu.

Vainīgs ir video autors, jo neizvairījās (nemēģināja izvairīties, nebremzēja) no šķēršļa savā joslā. Kā jau rakstīju, Ņivas vietā varēja būt kaut vai nokritis meteorīts. Distance bija vairāk kā pietiekama, lai paspētu nobremzēt. Arī apbraukt šķērsli pa labo pusi varēja. BET negribēja!

Palaidniex 5.decembris 2016 12:48
104 102 Atbildēt

Tikai es lasu šāds vārdus Vernona komentārā:

"CSN paredz samazināt ātrumu."

???

Vai ir vēl kāds?

Vernons 3.decembris 2016 14:52
39 52 Atbildēt

CSL 19. pants, "tiesības un pienākumi", noteic kārtību un secību, kā darbosies Noteikumi un kā katram no mums uz ceļa ir jārīkojas. Amatpersonai ir spēkā "Likuma par policiju" 4. pants un viņš drīkst darīt tikai to ko likums atļauj, mēs visu to ko Likums neaizliedz.

Katram uz ceļa ir jārīkojas "TĀ", lai neveidotu bīstamu situāciju! Tikai vienai lietai nepiekrītu - "dalītai vainai"!

Tad tie CSN nav vajadzīgi. Ievērojam tikai distanci. CSDD arī nevajag, jo var braukt bez tiesībām. Apdrošināšanu arī nevajag, katrs remontē savu lūzni.

Katram priekšā esošam, ar savu rīcību, darbību vai bezdarbību, bija, ir un būs jāgarantē drošība!

Es pats vados pēc principa - "Priekšā esošais ar savu rīcību radīs tieši šādu stāvokli, neskatīsies, nerēķināsies ar citiem u.t.t.". No šīs sadursmes varēja un vajadzēja izbēgt!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti