Vakar Rīgā sirmgalvis ar auto ietriecies kokā

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 5.decembris 2016 8:33

Vakar Rīgā kāds sirmgalvis ar automašīnu ietriecies kokā.

Negadījums noticis Jaunciema gatvē. Automašīnu "Citroen", kas ietriecās kokā, vadīja 1934.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta automašīnas pasažiere, 1948.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt Smiltenes novada Brantu pagastā pagaidām nenoskaidrotas personas vadīts traktors nobraucis no ceļa un apgāzies. Negadījumā cietis 1977.gadā dzimis vīrietis un 1974.gadā dzimusi sieviete, kuri nogādāti slimnīcā.

Tikmēr Rīgā, Zentenes ielas un Anniņmuižas bulvāra krustojumā notikusi sadursme starp 1960.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu "Volkswagen", 1964.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu "Hyndai" un 1990.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu "BMW". Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts "Hyndai" vadītājs.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu valstī noformēti 213 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Rīgas reģionā noformēts 101 protokols, Zemgales reģionā 52 protokoli, Vidzemes reģionā 32 protokoli, Kurzemes reģionā 15 protokoli un Latgales reģionā 13 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā apturēti astoņi šoferi, no tiem seši Rīgas reģionā un pa diviem Vidzemes un Latgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums ar septiņiem cietušajiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti