Ipiķos iereibuša autovadītāja izraisītā negadījumā cietuši divi cilvēki

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 11.decembris 2016 10:43

Naktī uz svētdienu Rūjienas novada Ipiķu pagastā iereibuša autovadītāja izraisītā negadījumā cietuši divi cilvēki.

Plkst.2.20 1988.gadā dzimis vīrietis, alkohola reibumā vadot automašīnu "Opel Omega", netika galā ar automašīnas vadību, tā nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebrauca grāvī un apgāzās.

Negadījumā cieta automašīnas vadītājs un pasažiere, 1982.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki, tostarp trīs gājēji un velosipēdisti.

Par braukšanu reibumā policija pagājušajā diennaktī aizturējusi 12 autovadītājus, tostarp viens šoferis pie stūres bija sēdies narkotiku reibumā.

Rīgā pieķerti četri autovadītāji alkohola reibumā un viens narkotiku reibumā. Vēl trīs dzērājšoferi aizturēti Vidzemē, bet pa diviem Kurzemē un Latgalē.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu policija noformējusi administratīvo pārkāpumu protokolus 168 autovadītājiem.

Sestdien Rīgā uz Vanšu tilta trīs automašīnu sadursmē cietusi sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis ap plkst.15.55, kad uz Vanšu tilta Pārdaugavas virzienā notika sadursme starp automašīnu Volvo, kuru vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis, 1970.gadā dzimušas sievietes vadītu automašīnu "Mitsubishi", un automašīnu "Jeep", kuru vadīja 1974.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas "Mitsubishi" vadītāja, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki, tostarp trīs gājēji un velosipēdisti.

No rīta ap plkst.7 Daugavpils novada Naujenes pagastā uz ceļa Krauja-Kaujene no ceļa braucamās daļas nobrauca un apgāzās kravas automašīna "Volvo", kuru vadīja 1954.gadā dzimis vīrietis. Autovadītājs pēc negadījumanogādāts slimnīcā.

Pēcpusdienā plkst.16.48 Olaines novadā uz ceļa Tīraine-Jaunolaine 1988.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Audi 80" nobrauca no ceļa un uzbrauca zemes valnim. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

Plkst.13 Rīgā, Brīvības gatvē 310 1981.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Škoda" uzbrauca gājējam, 1944.gadā dzimušam vīrietim. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

Plkst.11.36 Salaspilī, Zviedru ielā 1991.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Opel Vectra" uzbrauca gājējai, 1955.gadā dzimušai sievietei, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Vakarā, plkst.19.42 Jelgavā, Tērvetes ielā 85 1960.gadā dzimis vīrieša vadīta automašīna "Audi A6", veicot kreiso pagriezienu, uzbrauca 1958.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš pārvietojās alkohola reibumā. Pēc negadījumavelosipēdists nogādāts slimnīcā.

Savukārt plkst.12.05 Rīgā, Marijas ielā 19 notika sadursme starp automašīnu "Volvo", kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Peugeot", kuru vadīja 1985.gadā dzimusi sieviete. Negadījuma rezultātā cieta automašīnas "Peugeot" vadītāja, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

 
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti