Sestdien satiksmes negadījumos cietuši 14 cilvēki un pieķerti 16 iereibuši šoferi 3

 

Valsts policija Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 18.decembris 2016 11:36

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki, liecina policijas sniegtā informācija.

Vakar pēcpusdienā kāds pagaidām nenoskaidrots automašīnas "Chrysler" vadītājs Dzegužu un Buļļu ielas krustojum, pie Dzegužkalna, Rīgā izraisīja sadursmi ar "Fiat" markas auto, un aizbēga no notikuma vietas.

1971.gadā dzimušajam "Fiat" vadītājam hospitalizācija nav bijusi nepieciešama, bet 1943.gadā dzimušais "Fiat" pasažieris nogādāts slimnīcā.

Gulbenes novada Druvienas pagastā, uz autoceļa Ranka-Druviena, kāda 1974.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Subaru Legacy" iebrauca grāvi un apgāzās. Negadījumā cieta divi 1983. un 1994.gadā dzimuši pasažieri, kas hospitalizēti, bet vadītājam hospitalizācija nebija nepieciešama.

Koknesē kāda 1971.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Suzuki Jimmy" iebrauca grāvī 1905.gada un Vērenes ielas krustojumā. Vadītāja hospitalizēta.

Tikmēr Rēzeknes novada Subinaitē 1985.gadā dzimis vīrietis ar "Mercedes Benz" automašīnu notriecis 1946.gadā dzimušu sievieti, kura pēkšņi šķērsoja ceļa braucamo daļu. Sieviete guva traumas un nogādāta medicīnas iestādē.

Kāds 1965.gadā dzimis gājējs cietis Rīgā, Augusta Deglava un Pērnavas ielas krustojumā, kur viņam uzbrauca 1993.gadā dzimuša vīrieša vadīts "Audi". Cietušais gājējs nogādāts slimnīcā.

Sestdien par automašīnas vadīšanu alkohola vai narkotiku reibumā pieķerti 16 šoferi, informēja Valsts policijā.

Rīgas reģionā par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti seši administratīvā pārkāpuma protokoli, bet trīs šoferi pieķerti narkotiku reibumā. Zemgalē aizturēti trīs dzērājšoferi, Vidzemē - divi, bet Kurzemē un Latgalē - pa vienam dzērājšoferim.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 225 protokoli, no tiem 94 Rīgas reģionā, 68 Zemgalē, 28 Vidzemē, 18 Kurzemē un 17 Latgalē. Rīgā diviem šoferiem pārkāpuma protokoli noformēti par agresīvu braukšanu.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iAuto 18.decembris 2016 14:35
5 1 Atbildēt

Šis izklausās prātīgi

Armani 18.decembris 2016 14:24
4 1 Atbildēt

Par bēgšanu no notikuma vietas vajag piemērot reālu brīvības atņemšanu bez jebkādiem aizbildinājumiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti