Principa jautājums - "Lada" mēģina apsteigt pa labo, "iet līdz galam", taču avarē (+ video) 17

 
iAuto | 23.decembris 2016 16:16

Gan "Toyota", gan "Lada" vadītājs vairākkārt mēģina viens otram tikt garām, mainot joslas. Viss beidzas ar to, ka "Lada" vadītājs nokļūst strupceļā un avarē, lai gan mirkli pirms tam "Toyota" vadītājs varēja viņu pažēlot, noņemot kāju no akseleratora pedāļa un ļaujot nokļūt priekšā.

 
Visi komentāri
 
Vernons 23.decembris 2016 16:55
12 10 Atbildēt

Principa jautājums - auto jāvada pēc iespējas tuvāk labai malai un stingri pa joslām. CSN šajā posmā ir 80 km/h, ne viss 150 km/h!

reku 23.decembris 2016 16:58
27 1 Atbildēt

Avarējušam mācība pa djelu,ceļš smadzeņu slimniekus atsijā,būtu braucis pa savu trešo joslu nekas tads nebutu noticis.Vai tiešām tas ir Krievijā pat neticās tik labi ceļi.

TDIOTS 23.decembris 2016 18:19
19 1 Atbildēt

Lieliski-par vienu vĀzi mazāk :)

stulbs ievads 23.decembris 2016 19:28
2 2 Atbildēt

Vajadzēja gan pažēlot,viņš mūs noteikti arī apžēlotu.

... 24.decembris 2016 0:05
5 1 Atbildēt

Te tik kartējo reizi var redzēt krievs nemāk taisīt normālu dampi, kas uz ceļa turas, kaut kas tais jaunajos RU dampjos ir galīgi garām..., tur reāli citas markas auto būtu izmanevrējis ...

sviesc 24.decembris 2016 10:00
7 0 Atbildēt

un diez ko nogreekojushies paareejie satiksmes daliibnieki?

it iipashi jau pretim braucoshie. tur vareeja sanaakt baigie suu ar cietushajiem, deelj diviem muljkjiem.

rt 24.decembris 2016 11:01
4 7 Atbildēt

Izskatās pēc Krievijā ražotās toijotas, jo nevar no vaz atrauties. Otrkārt, vazam vajadzēja raut nevis uz nomali, bet pa kreisi, uz otro joslu, viegli uzsitot pa toijotas pakaļu. Ekšens būtu pamatīgs, vaz vesels un toijotas voģilam mācība par braukšanas čakarēšanu.

ESpatsunbralis 24.decembris 2016 21:55
3 0 Atbildēt

Viņš jau nevarēja noķert tojotas pakaļu ,un saņēma to ko bija pelnījis ! Pārējie ceļu satiksmes dalībnieki tika sveikā cauri ,jo laikam nebija pelnījuši nepatikšanas .

Krotow 24.decembris 2016 13:41
10 1 Atbildēt

Vēl paveicās, ka vazists sasitās tikai pats un neparāva līdz smago, pretīmbraucošo un pašu reģistratoru. Uz CSN uzspļauj visi trīs. 150 atļauto 90 vietā, 130, kur ir 80 ar visu zīmi. Tur pat numuri redzami - pierādījumu materiāls policijai :) Bet video RU raksturīgs - vieni vienīgi raksturi bez veselā saprāta pazīmēm. Ja lielākā daļa tur dzīvojošo ir tādi, nav brīnums par tās zemes vipendroniem un šaizēm, ko viņi dēļ tā rada apkārtējiem.

Vernons 24.decembris 2016 21:07
1 5 Atbildēt

Nelaime šajā un līdzīgās situācijās slēpjas "Distancē". Ja ar "distanci" nebūtu paralizējuši satiksmes drošību, bet uzlikuši par pienākumu katram ar savu rīcību "Garantēt drošību", tad par otro joslu nevilktu, ja brīva ir pirmā, pa labo joslu neapsteigtu, kas ir aizliegts. Priekšā nebrauktu, bez vajadzības nebremzētu un apzināti satiksmi nečakarētu!

Pie tik liela ātruma straujas kustības ar stūri ir nepiedodamas. Bet man šķiet ka piruešu veicējam bija vēl kāda pusmīksta riepa, kas šo visu vēl vairāk apgrūtināja.

Nevajag darīt to kas Tev pašam nepatiktu.

Cepuri nost tavam komentāram! Labs.

ESpatsunbralis 24.decembris 2016 22:08
10 0 Atbildēt

latvijā jau nav savādāk , starpība ir tikai ka latviešiem trūkst naudas labu video reģistratoru iegādei , tai skaitā man arī žēl naudiņas . Tad jūs redzētu kā brauc latvijā un ne jau krievi ! Un protams arī ceļu kvalitāti un CP uzvedību. Man pašam ar sanāk dusmas uz tādiem , kā tas Žigulists (p.....sts) , kurš apdzen pa autobusa pieturu . Toijota parādīja ,kur ražo labākas mašīnas un kuras nevajag apdzīt pa autobusa pieturu . Protams labi tas nebija , jo varēja slikti beigties , bet sūdus nevajag žēlot.

msh 25.decembris 2016 11:22
2 0 Atbildēt

Drīzāk latvijā nav divu joslu šosejas, lai varētu ko tādu piefiksēt - tad VARBŪT kādu šādu gājienu arī piefiksētu. Nu nav mums te latvijā tā mentalitāte. Ir mums pa kādam klaunam vai nejēgam, bet nu, vismaz man personīgi nekad nav gadījies redzēt ko šādu.

Un ja jau latvijā nav savādāk - krievijā ir tā stopham, vai kā viņu tur, kustība, kuras dalībnieki cenšas panākt lai autovadītāji nebrauktu pa trotuāriem un gājēju celiņiem - dižajā pilsētā vadītāji arī tā dara? :)

Andis 25.decembris 2016 12:17
4 0 Atbildēt

Posmā Rīga- Ogre regulāri sanāk satikt kādu otrās joslas karali, kurš nereaģē ne uz mirkšķināšanu ne uz ko citu.

Ir pat gadījies satikt tādus kas varonīgi stāsta :" Ei tu na..j, gribi skriet apdzen pa labo"

rt 25.decembris 2016 14:24
2 7 Atbildēt

Ja šitas video nonāktu līdz tiesai, tad toijotas vadītājam rūtaina saule garantēta.

kusulis 25.decembris 2016 17:20
9 0 Atbildēt

kakova huja rūtaina saule? PA SAVU JOSLU BRAUCU KĀ GRIBU! Ja blakus pidarass nejēdz braukt pa attiecīgi SAVĒJO joslu, tad kur toijotas vaina? Pistajam vaznim pašam jau rūtaina saule pienācās par pirmo apsteigšanu caur labās puses ieskrējiena joslām, toijota malacis, savādāk šitādi dauņi obočečniki nemācās.

rt 27.decembris 2016 9:04
1 16 Atbildēt

Rūtaina saule pirmkārt par to, ka brauci pa kreiso neintensīvā satiksmē. Otrkārt par to, ka toijotas vadītājs traucēja vaz veikt priekšā braucošā apsteigšanu apzināti palielinot ātrumu. Treškārt par to, ka izraisīja avāriju un pameta notikuma vietu. Un bonusā, protamas, ātruma pārsniegšana, pagriezienu nerādīšana...

s 25.decembris 2016 16:35
0 1 Atbildēt

LV tiešām tā pat brauc vēl aizvakar BMW ar mazo krāniņu uz Gaisa tilta kaut ko gribēja pierādīt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti