Jaunietis ceļā ar automašīnu atver tai durvis un izkrīt uz ceļa 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 25.decembris 2016 10:47

Sestdien kāds jaunietis Bērzes pagastā automašīnai ''Renault Master'' kustības laikā atvēra bīdāmās durvis, tādējādi izkrītot no spēkrata.

Negadījums notika plkst.5.22 uz autoceļa Jelgava-Dobele-Annenieki. 1995.gadā dzimušais vīrietis izkrita uz ceļa braucamās daļas.

Pēc negadījuma viņš nogādāts slimnīcā.

Šonakt aptuveni plkst.1.30 Beverīnas novada Trikātas pagastā uz autoceļa Valmiera-Smiltene sieviete ar automašīnu ''Renault Clio'' neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās.

Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta automašīnas vadītāja un pasažieres, divas 1993.gadā dzimušas sievietes.

Sestdien par automašīnas vadīšanu alkohola vai narkotiku reibumā pieķerti 29 šoferi.

Rīgas reģionā par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti 18 administratīvā pārkāpuma protokoli, pa četriem Latgalē un Vidzemē, bet divi Zemgalē.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 154 protokoli, no tiem 64 Rīgas reģionā, 29 Zemgalē, 27 Vidzemē, 20 Latgalē un 14 Kurzemē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 9 cilvēki.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ex 25.decembris 2016 22:34
2 0 Atbildēt

Kurš "talants" virsrakstu sacerēja? Skolā ir gājis?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti