Auto un motocikla sadursmē Rīgā cietis vīrietis 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.janvāris 2017 8:48

Vakar Rīgā, Vestienas ielā sadursmē starp automašīnu un motociklu cietis vīrietis.

Sadursme notika starp motociklu "Yamaha", kuru vadīja 1994.gadā dzimis jaunietis, un automašīnu "Renault", kuru vadīja 1959.gadā dzimis vīrietis.

Avārijā cieta motocikla vadītājs, kurš ar gūtajām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt vakar Jelgavā, Pasta ielā automašīnas "Ford Focus" vadītājs, 1990.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca 1953.gadā dzimušai gājējai, kura ar gūtajām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā vakar reģistrēts 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Noformēti 689 protokoli, tai skaitā 197 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un seši par braukšanu reibumā.

Valsts policija (VP) pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā noformējusi sešus protokolus.

Kā liecina VP apkopotā informācija, pa diviem šādiem autovadītājiem pieķerts Rīgā un Zemgalē, bet pa vienam - Vidzemē un Latgalē.

Kopumā policija noformēja 689 protokolus, un lielākā daļa no tiem - 352 - bija noformēti vadītājiem Rīgā.

197 protokoli autovadītājiem tika noformēti par ātruma pārsniegšanu. No tiem 72 Rīgā, 49 Zemgalē, 31 Vidzemē, 17 Latgalē un 14 - Kurzemes reģionā.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 12.janvāris 2017 9:18
10 3 Atbildēt

donori atklāj jauno sezonu? nav tā kā mazliet par agru?

Pļurkt 12.janvāris 2017 9:22
3 14 Atbildēt

Nesapriecājies par agru - smadzenes nepārstāda! Tā ka obloms - tev smazdenes nespīd, kuru tev droši ka nekad nav bijis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti