Autoavārijā Lietuvā gājuši bojā divi Latvijas pilsoņi 5

 

Foto: Ekrānšāviņš no Google.com

Nozare.lv | 29.marts 2017 15:00

Lietuvā vieglās un kravas automašīnas sadursmē uz autoceļa "Via Baltica" trešdienas rītā gājuši bojā divi Latvijas pilsoņi, paziņojusi Lietuvas policija.

Negadījums noticis plkst. 8.17 netālu no Pavengliskas ciema Marijampoles rajonā Lietuvas dienvidos, kad automašīna "Renault 307", kurā atradās divi Latvijas pilsoņi, iebrauca pretējā virziena braukšanas joslā un sadūrās ar Lietuvas pilsoņa vadītu kravas automašīnu, kas brauca no Kauņas puses.

Abi Latvijas pilsoņi, kas atradās "Renault", gājuši bojā notikuma vietā. Kravas automašīnas vadītājs negadījumā nav cietis.

Pēc šī negadījuma notika vēl viens, kurā iesaistīts Latvijas pilsonis. Apmēram plkst.10.40 policists, kurš negadījuma vietā regulēja satiksmi, apturējis no Kauņas puses braucošos transportlīdzekļus. Automašīnā, "Ford Fiesta", kas pēc policista rīkojuma bija apstājusies, ietriecies Latvijas pilsoņa vadīts automobilis "Volkswagen Passat". Trieciena ietekmē "Ford Fiesta" pabraukusi uz priekšu un notriekusi policistu, kurš iekritis līdzās esošajā grāvī. Policists aizvests uz slimnīcu, kur viņam sniegta medicīniskā palīdzība, taču ārstēšanos viņš turpinās mājās.

Otrajā negadījumā cietuši arī divi "Ford Fiesta" pasažieri - sieviete un četrus mēnešus vecs zīdainis, kā arī "Volkswagen Passat" pasažieris Latvijas pilsonis, kas visi nogādāti slimnīcā. Abu automašīnu vadītāji nav cietuši.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 29.marts 2017 22:15
3 1 Atbildēt

Ceļu satiksmes Likuma 19. pants! 3. punkts. "Katram uz ceļa ir jārīkojas "TĀ", lai neveidotu bīstamu situāciju". Un tagad Tu izdomā "KĀ" jārīkojas katram, lai neiestātos neviena no rakstā minētām sekām.

Ar kādu "Distanci" Tu "aizbāzīsi" katru katra pastrādāto muļķību? Nu uz priekšu!

Vernons 29.marts 2017 20:25
2 3 Atbildēt

Kad sāksim garantēt drošību?

MJanis 29.marts 2017 21:56
1 0 Atbildēt

Nelietīgā "Ford Fiesta", kas pēc policista rīkojuma bija apstājusies, negarantēja "Volkswagen Passat" drošību. Vajadzēja pašam to Leišu mentu notriekt, nevis gaidīt pakaļostītāja palīdzību.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti