Kravas auto šoferis aizmieg; fūre pļauj kokus (+ video) 16

 
iAuto | 24.aprīlis 2017 17:46

Aiz kādas kravas mašīnas braucošs auto ar videoreģistratoru nofilmējis brīdi, kad smagā transporta šoferis aizmieg un bez vadības palikušais auto turpina ceļu savā vaļā.

 
 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
DALJNOBOJS 24.aprīlis 2017 19:34
15 1 Atbildēt

Pēc video reģistrātora kadriem var spriest, ka tas notiek Krievijā.

Krievija bieži notiek avārijas, kad šoferi iemieg. Kam par iemeslu kalpo vairāki faktori.

1)Ja fūre braukā tikaij pa krieviju, tahogrāfs ir tikai formāli (Pēc RUS likuma, ja komerc autiņš smagāks par 5 tonnām, tam vajadzētu būt). Praktiski viņs, vai nu ir izlēgs vai apmānīts. ГИБДД, jeb ceļu menti kontroli praktiski neveic, jo nav aprīkojuma un liels korupcijas procents.

2) 90% Krievu firmu šoferis ir VERGS vārda tiešjā nozīmē, bez jebkādām tiesībām. Daudz spīrāsies, ka esi noguris, nepaspēj laikā, brauc jau 20 stundas Šefs tev pateiks "Brauc vai tavā vietā atri atnāks cits mulķis.

3)Sakarā ar krievu autoparka totāli slikto stāvokli šoferi bieži bŗīvo laiku pavada remontējo, fūru- lūzni, ar pāris miljonu noskrējienu, kam civilizētās valstīs, jau sen būtu vieta svalkā.

Mnde 24.aprīlis 2017 19:14
11 4 Atbildēt

Profesionālis, jidritta!

Darba un atpūtas režīms šitādiem mežacirtējiem pie kājas. Un kā šādu apstādinās bremžuguņiem piešķirtais brīdinājuma supersignāla statuss?

DALJNOBOJS 24.aprīlis 2017 19:54
11 1 Atbildēt

4)Nav parkingu, ceļa malā nepstāsies vietēji aborigēni aptīrīs, nolies degvielu un nociepš visu, kas nav piemetināts. Ja atradīsi kādu (speciālo) placi, piebrauks bratki un teiks maksā ragā vai būs sūdi, ja nesmksāsi tos 2000-3000 rublū labakājā gadijumā nolaidīs riepas, protams ir smuki moderni placī tikpat kruti ka eiropā, bet tie ir maksas un parastajām vadila nevar tādu atļauties.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 3

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti