Ceļinieku saceltajā smilšu "vētrā" avarē divas automašīnas (+ video) 12

 
iAuto | 16.maijs 2017 17:56

Ceļa sakopšanas tehnika Toljati pilsētā Krievijā saceļ tādu putekļu mākoni, ka autobraucējiem tajā pilnībā pazūd redzamība. Rezultātā avarē divas automašīnas, kas saduras viena ar otru (no 0:15).

 
Visi komentāri
 
Ko nu? 16.maijs 2017 18:10
0 0 Atbildēt

Ko nu? Sauksim ekspertu?

viencexperc 16.maijs 2017 21:23
5 0 Atbildēt

viss skaidrs. Brauca viena automašīna, bet tajā ieskrēja kaut kāds nesaprotams transporta līdzeklis. Vai tie zirgu rati bez zirga, vai traktors, nezinu.

Vernons 16.maijs 2017 18:24
2 15 Atbildēt

www.pdd24.com/

Punkts 1.5. atbilst "Ceļu satiksmes Likuma" 19. panta 3. punktam! Nepacietība un vispārējs stulbums. Neredzi nebrauc! Iepauzē un ne jau otrajā joslā!

Vispār arī putekļu cēlājs ir negadījuma izraisītājs.

Pie Olaines viens dedzināja salmus un Jelgavas virzienā salikās kopā vismaz trīs auto, dūmu dēļ!

Kanibaals 16.maijs 2017 22:36
13 0 Atbildēt

> salikās kopā vismaz trīs auto, dūmu dēļ!

Ne dūmu dēļ, ne dēļ dūmiem, bet gan sava stulbuma pēc. Nu kas liek skriet ar pieri sienā.

Jānis 17.maijs 2017 10:00
2 13 Atbildēt

Nu par stulbumu vēl var pastrīdēties. Šoseja, nevienam bez iemesla nav jāstāv otrajā joslā. Kāds šādu situāciju/dūmus neuzskata par kritisku un izbrauc dūmiem cauri, jo tie nav kilometra garumā, bet 1 vai 2 metri. A kāds nobīstās no nekā un nobremzē. Tad nu sanāk rezultāts. Kurš ir stulbāks? Par to zinātnieki vēl ilgi strīdēsies...

Kanibaals 18.maijs 2017 10:01
6 0 Atbildēt

Tieši tāpēc nevar braukt cauri, jo nezini no kā ir dūmi/putekļi, moš tur vēl viens tāds tīrītājs tavā pusē lēni brauc.

Vernons 17.maijs 2017 11:52
0 9 Atbildēt

Nu protams, CSN nekad nav bijuši spēkā "priekšā esošam"! CSN atceļ, kā tādus, "Distance"! Un "citai personai" nekad nav mācīts "Rīkoties TĀ, lai neveidotu bīstamu situāciju! "Varenā" Krievija nav spējīga uzmeistarot putekļu sūcēju ceļam! Bet raķetēm nauda pietiek.

Un mandeles turpmāk operēsim caur anālo atveri.

Kanibaals 18.maijs 2017 10:04
12 0 Atbildēt

Un smadzenes turpmāk operēsim caur anālo atveri. Vernons jau ir pirmais pacients.

Izskaidro kāds tavam teikumam ir sakars ar video? Pie tam kā tu vari "garantēt" distanci aizmugurē braucošajam šādā situācijā rādot kaut avareikas kaut 1km iepriekš. Mazums auto noslāpa sarijoties putekļus.

Vernons 18.maijs 2017 10:38
0 14 Atbildēt

Tevi jāpiesien pie aizmugurējā bampera un tad Tu sāksi pildīt CSN tā kā tie ir rakstīti! CSL 19. panta 3. punktu neviens nav atcēlis. Kaigu purvā "Ņiva" 4X4 noslāpa dūmos un reālā ugunī. Vadītājam paveicās apdegušam izglābties.

CSN 99. Transportlīdzekļa vadītājam jābrauc ar ātrumu, kas nepārsniedz noteiktos ierobežojumus, ņemot vērā ceļu satiksmes intensitāti, transportlīdzekļa un kravas īpatnības un stāvokli, kā arī ceļa un meteoroloģiskos apstākļus (īpaši redzamību braukšanas virzienā). + CSL 19. panta 3. punkts!

Interesants dialogs sanāk, kad viens ir praktiķis, bet otrs tikai teorētiķis.

Kanibaals 19.maijs 2017 23:34
0 0 Atbildēt

Nē tas tevi jāpiesien pie priekšējā bampera

janka 17.maijs 2017 19:00
11 0 Atbildēt

kāda ir redzamība braukšanas virzienā? Tuvu nullei, līdz ar to ir jākoriģē SAVS ātrums, nevis jātešās kā aklam kurmis neredzamā sienā iekšā, cerībā ka ta ona būs brīva un pēc tam atkal varēs redzēt ceļu. A ja nevarēs? Ja redzamība neatjaunojas, tad turpinam kā idiņi tupa maukt? Peļņas un progresa vārdā? Un nav svarīgi, vai to necaurredzamo sienu uztaisa putekļu slaucītājs, vai dabas parādība migla, vai vēl kas - to situāciju, kad neko priekšā neredzam, vajag uztvert kā ŠĶĒRSLI un rīkoties PIRMS TAM, nevis gudri plūtīt par mandelēm un pakaļām.

Osvalds 18.maijs 2017 13:50
0 0 Atbildēt

Nepietiekama redzamiba brauc ta lai bremzesanas cels butu isaks neka cela posms kuru tu paredzi :D saja gadijuma tie laikam butu 10 km/h max

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti