Lielbritānijā par cilvēka nonāvēšanu autoavārijā notiesā Latvijas pilsoni uz 9 gadiem 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 2.jūlijs 2017 23:54

Lielbritānijas tiesa pirmdien Latvijas pilsonim Romānam Krilovam par cilvēka nonāvēšanu autoavārijā piespriedusi deviņus gadus cietumā, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

41 gadu vecais Krilovs, atrodoties pie automašīnas "Volvo" stūres, bijis alkohola reibumā, runājis pa mobilo tālruni, turklāt braucis pa pretējās kustības joslu, tiesā sacīja prokurors.

Tur notikusi Krilova vadītās automašīnas frontāla sadursme ar automašīnu "Honda Civic". 61 gadu vecais Nevils Bogs, kurš atradās "Honda Civic", avārijā gāja bojā, bet viņa meita 31 gadu vecā Kerija Bamforta guva nopietnus savainojumus.

Avārija notika 19.oktobra vakarā uz autoceļa A16 Sibsijā, Linkolnšīras grāfistē. Bogs un Bamforta tovakar atgriezās no koncerta. Bogam koncerta apmeklējums esot bijusi meitas dāvana Tēva dienā.

Avārijas dienā Krilovs Lielbritānija bija pavadījis trīs mēnešus. Viņš bijis bez darba.

"Tovakar Krilovs bija lietojis alkoholu," Linkolnas Kroņa tiesā sacīja prokurors Gordons Aspdens.

"Notikuma vietā bija vēmekļi un alkohols. Uz auto grīdas pie priekšējā sēdekļa pasažiera pusē bija "Jack Daniels" pudele, kurā bija trīs ceturtdaļas šķidruma, un "Coca-Cola" pudele."

"Viņš ne tik vien bija piedzēries, bet arī lietoja mobilo tālruni, turot to rokā. Viņš veica telefona zvanu plkst.23.42, un šis zvans ilga astoņas minūtes un 14 sekundes. Šis telefona zvans beidzās astoņas sekundes pirms trieciena vai arī trieciena brīdī," sacīja prokurors.

Krilovs braucis automašīnā, kuru viņš bija aizņēmies no kāda sava drauga.

Izsakoties par Krilovu, Bamforta tiesā sacīja: "Šis vīrietis mums nav atvainojies, kaut arī viņa egoistiskās rīcības rezultātā mūsu ģimene ir pilnībā iznīcināta."

Krilovs atzina savu vainu trīs apsūdzību punktos - par nāves izraisīšanu bīstamas auto vadīšanas rezultātā, par bīstamu savainojumu izraisīšanu un atteikšanos nodot asins paraugus.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 3.jūlijs 2017 1:14
11 1 Atbildēt

Latvijai kaunu dara tie aziātu pēcteči.

kasinsh79 3.jūlijs 2017 7:34
7 0 Atbildēt

Un tagad aizdomājamies, kā jūtas UK pamatiedzīvotāji, kad pie viņiem atbrauc tādi tirliņi no A-Eiropas, radot avārijas (problēmas) ar tādām sekām...Nicinājums un tikai!

Arī LV vairs tāds nav vajadzīgs.

Ezis UK 3.jūlijs 2017 21:10
5 0 Atbildēt

Par maz iedeva.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti