Publicēts video, kurā ir redzams kā Rojā vakar notriekts vīrietis (+ video) 33

 

Avārija Rojā 2017 Foto: Ekrānšāviņš no youtube.com

Nozare.lv | 10.jūlijs 2017 9:18

Rojā, Jūras ielā, vakar (9. jūlijā) notriekts 1984.gadā dzimis vīrietis, pastāstīja Valsts policijas (VP) pārstāve Samanta Čapkovska.

VP izsaukumu saņēmusi šodien plkst.5.59. Negadījumā "Crysler" markas automašīna notriekusi 1984.gadā dzimušu vīrieti. Sākotnēji autovadītājs bija pametis notikuma vietu, tomēr vēlāk VP ir aizturējusi aizdomās turamo, 1983.gadā dzimušu vīrieti.

Lai novērtētu situāciju, jānoskatās viss video. Negadījums ir no 1:30. Brīdinām, ka video ir redzami nepatīkami skati.

Aizturēts viņš ir Dundagā, un pašlaik ir Talsu policijas iecirknī.

Neatliekamā medicīniskā palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA pastāstīja, ka vīrietis nogādāts slimnīcā ar kāju un iegurņa traumām.

 
33 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 10.jūlijs 2017 9:26
22 1 Atbildēt

Kāpēc visur raksta, ka Zvejnieksvētkos? Tur tikai datumi sakrīt. Tas bija parasts lauku urlēnu tusons, kam ar zvejniekiem pilnīgi nekāda sakara.

viencexperc 10.jūlijs 2017 15:37
20 2 Atbildēt

Katrs grib redzēt, to, ko grib.

Kurš idiņš uzrakstīja "Lai novērtētu situāciju, jānoskatās viss video."

Te nav viss video. Pat ja ir, tad sākuma tāpat, nav. Jebkurš redzēs, ka te kaut kādi alkoholiķi uzbrūk automašīnas vadītājam. Viņu apsmej, grūsta, pat iesit. Meitene taču telefonu neieslēdza tāpat vien, pafilmēt ceļu. Protams, ka nē. Tur ir kaut kāds konflikts. Pat pirmo reizi braucot garām, pret vadītāju bija redzams, ka pūlis ir agresīvi noskaņots.

Es nesaku, ka nebija vainīgs šoferis, jo arī nezinu, kurš un kas bija tā konflikta izraisītājs. Bet es redzu, ka te jau daudzi sāk par vainīgo uzskatīt tieši šoferi, NEZINOT, kas bija vainīgs. Tā jau ir, sabiedrībā, kurš pirmais nopublicē, tam taisnība.

Tagad varbūt kāds teiks, ka kraisler vadītājam jebkurā gadījumā nevajadzēja notriekt cilvēku? Es tam nepiekritīšu. Dažus cilvēkus patiešām, pat nosist ir par maz. Un tas ir stulbi uzskatīt, ka slepkava vai miesas bojājumu izdarītājs vienmēr ir vainīgs.

Es nezinu kurš šeit bija vainīgs. Tāpēc es nekaukšu kā sists suns, ka lūk kā neskaisti izdarīja.

Haha 420 10.jūlijs 2017 11:05
14 3 Atbildēt

Alkopurni! :D nu pasakiet kaut vienu iemeslu, kapēc alkohols nebūtu jākriminalizē?! :D alkohols ir pasaulē lielākā inde un narkotika ever! Un izcils masu kontroles rīks! (Tapēc alko ir legāls, lai kontrolētu)... atver acis! Nedzer!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 23

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 

Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju (precizēts 15.04, plkst: 10.00) 30

Piektdien Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Mazda gatavo CX-80 Eiropas tirgum (+ VIDEO) 3

Japānas autobūves uzņēmums pieteicis krosoveru CX-80, kas Eiropas tirgū pasūtīšanai kļūs pieejams jau pēc dažām nedēļām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti