Krievu “zelta jaunatne” izraisa briesmīgu avāriju Maskavā (+ video; foto) 21

 
iAuto | 26.jūlijs 2017 16:52

Krievu mediji vēsta par masveida avāriju uz Volokalamskas šosejas Maskavā, ko izraisījis kāds “zelta jaunatnei” piederošs vīrietis, kad viņa vadītais "Mercedes" ar ātrumu 160 km/h taranējis kādu citu automobili.

Avārijas liecinieki pastāstījuši, ka "Mercedes S500 Coupe" (cena Vācijā – no 100 000 eiro uz augšu) pilnā ātrumā iebraucis pretējā joslā un aizķēris citu automobili, kas, savukārt uztriecies diviem mikroautobusiem. Trieciens bijis tik spēcīgs, ka "Mercedes" izrauts motors, kas aizlidojis vairākus desmitus metru no mašīnas. Avārijas izraisītājs izkāpis no degošā spēkrata un meties bēgt. Viņam neviens nepievērsis uzmanību, jo cilvēki steigušies palīgā cietušajiem.

Avārijā cietis 44 gadus vecais "Fiat" vadītājs un divi viņa pasažieri, kā arī "Mercedes" autobusa pasažieris. Visi nogādāti slimnīcā ar dažādām traumām.

Diezgan ātri noskaidrots, ka avārijas izraisītājs ir Andrejs Smirnovs – kāda turīga biznesmeņa dēls un tā dēvētās “mažoru” jeb “zelta jaunatnes” pārstāvis. Andreja lappusīte tīmeklī apliecinot, ka viņa dzīvē nekā netrūkst un garāžā atrodas ne viens vien luksusa automobilis.

Kā apliecina drošības dienests, savā dzīvoklī – elitārā daudzstāvu jaunceltnē Maskavas centrā, viņš pēdējās diennakts laikā neesot parādījies, tādēļ policija uzsākusi jaunieša meklēšanu. 

 
21 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Toms 26.jūlijs 2017 20:29
36 2 Atbildēt

Tu laikam esi LOHS, ja Tev ir pieņemams apdzīvotā vietā, dzīvā satiksmē lidot uz 160!

ezis71 26.jūlijs 2017 18:36
25 7 Atbildēt

Vatņiku zeme.

viencexperc 26.jūlijs 2017 21:33
21 2 Atbildēt

Vainīgajam nekas nebūs. Tētiņš un tētiņa draugi milicijā izglābs. Stulbeņi, kuri nav spējīgi pat tiesības nolikt, slēpjas aiz tētuku muguras.

Tāda jau ir tā vates zeme. Pat krimā vate slēpās makšķernieku formās.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 11

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti