Rīgā autovadītājs iebrauc bērnudārza bērnu grupiņā; ir četri cietušie 16

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 28.septembris 2017 16:03

Rīgas centrā satiksmes negadījumā cietuši četri bērnudārza audzēkņi, autovadītājam konstatē nelielu reibumu.

Ap plkst.12 policijā tika saņemta informācija par ceļu satiksmes negadījumu Hanzas un Strēlnieku ielas krustojumā.

Sākotnējā informācija liecina, ka 1987.gadā dzimis vīrietis, iespējams, veselības problēmu dēļ zaudējis kontroli pār "Volvo" markas automašīnu. Tā rezultātā automašīnas vadītājs uzbraucis uz ietves, kur tajā brīdī audzinātājas pavadībā gāja bērnudārza grupiņa.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vadītājs iebraucis bērnu grupiņā un pēcāk ēkas sienā.

Negadījumā cietuši četri bērni, kuri nogādāti medicīnas iestādē.

Šobrīd policija strādā negadījumā vietā un izmeklēšanā skaidros notikušā negadījuma apstākļus. Uz vietas veiktajā alkohola pārbaudē vadītāja organismā konstatētas 0,16 promiles. Latvijas likumi ļauj piedalīties ceļu satiksmē ar alkohola koncentrāciju līdz 0,5 promilēm.

Pret vadītāju sākts kriminālprocess un vīrietis nogādāts ekspertīzes veikšanai, lai pārliecinātos, vai nav lietotas citas vielas. Tāpat viņam uz vietas sniegta medicīniskā palīdzība.

Kā aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Vita Šteina, patlaban bērniem tiek veikti izmeklējumi, un pirmie rezultāti liecinot, ka smagu traumu bērniem nav. Viņiem patlaban tiek veikti papildu izmeklējumi, bet mediķiem izskatoties, ka bērniem viss būs kārtībā.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bils 28.septembris 2017 17:56
26 1 Atbildēt

Iedzer klepus zāles uz alko pamata, būs tās 0.16 prom.

Vai izskalo pēc zobu tīrīšnas ar kādu no alko saturošajiem skalošanas līdzekļiem muti, tādu nav mazums.

0.16 prom. nu nekādi nevar būt iereibis!!! Un likums to atļauj.

Ja jau bija veselības problēmas, tad varbūt arī lietoja kādas zāles, kuram neliels alko saturs. Izmeklēšanā noskaidros. Nav ko apmelot cilvēku, nezinot faktus un pierādījumus.

zv 28.septembris 2017 17:43
22 12 Atbildēt

Tas nenozīmē, kāds iereibis tipiņš var braukt viņiem virsū...Varbūt bērni tika vesti uz kādu tuvējo parku iepazīt dabu utt...

klm 28.septembris 2017 19:29
18 6 Atbildēt

Vadītājs vēl neguļ komā???

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti