Sadursme ar dzelzceļa transportu (+ video) 11

 
iAuto | 28.septembris 2017 16:01

Video autors apstājas aiz kravas auto, kurš gaida pie dzelzceļa pārbrauktuves. Redzot, ka aizliedzošais signāls nodziest, bet kravinieks nekust no vietas, viņš, sekojot pārējiem autobraucējiem, apbrauc smago un pieļauj liktenīgu kļūdu.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 28.septembris 2017 21:32
14 2 Atbildēt

Vernons teiks, ka vainīgais bija fūres vadītājs. Viņš stāvēja priekšā un negarantēja drošību.

Vernons 29.septembris 2017 8:32
1 20 Atbildēt

Gājējam aizliegts iziet uz brauktuves no šķēršļa, bet auto vadītājs ir kas īpašs, tas var! Tāda ir tā "potētā" domāšana. Apstāties tur varēja elementāri. Fūres vadītājs kāju, pat, uz bremžu pedāļa turēja! Nu protams aizmirsu, STOP signāls jau nav brīdinājuma signāls arī Krievijā!

Palaidniex 29.septembris 2017 8:39
12 1 Atbildēt

vernoniņ, grūtgalvīt - Kāpēc spītīgi šķērsot neskatoties to, ko šķērsot bez pārliecināšanās par drošību nedrīkt?

kāpēc spītīgi jāapdzen/jāapsteidz pie zīmes dodiet ceļu (vilcienam,mšīnām/gājējiem)?

un ko līdzētu šajā situācija nezkāds tur bremžuguņu juridiskais statuss? pastāstīsi?

Vernons 29.septembris 2017 9:15
5 14 Atbildēt

Tu droši vien sevi neatpazīsti! Tas attiecas uz Tevi un Tev līdzīgiem! Es taču Tev teicu, nesauc citus "savā vārdā", tas nav pieklājīgi!

Palaidniex 29.septembris 2017 10:13
7 1 Atbildēt

grūtgalvīt - pastāsti reiz, kaut vai tikai šī piemēra ietvaros - ko TIEŠI šajā situācijā PRAKTISKI būtu mainījis kravinieka bremžuguņu juridiskais statuss?

Palaidniex 29.septembris 2017 10:14
7 0 Atbildēt

p.s.

ja reiz jēdziens dot ceļu un pārliecināties par manevra drošību tev un piemērā redzamajiem kurinātājiem ir ķīnas ābece...

650 28.septembris 2017 22:57
10 20 Atbildēt

Kārtējais suuda video no kārtējās suuda valsts un par kārtējo suuuda neparko.Kārtējais daunis stāv uz vietas bez redzama iemesla un bez brīdinājuma pazīmju izrādīšanas, kārtējie p/dari to masveidā apbrauc un kārtējais vpideooperātors nespēj iedomāties, ka šādā situācijā piebremzēt un tomēr pacensties saprast, kāpēc īsti tur tas viss tā notiek.Ja jau visi citi dauņi mauc, viņš arī. Suuds suudam suuda galā.

imzz 29.septembris 2017 9:40
11 1 Atbildēt

"stāv uz vietas bez redzama iemesla un bez brīdinājuma pazīmju izrādīšanas"

1. Daudzi fūrinieki apstājas bez "redzama" iemesla ceļa labajā pusē, pie mums arī.

2."Brīdinājuma pazīmju" (?) izrādīšana neko nemainītu, jo fūre tiktu apbraukta tā kā tā.

Par filmētāju piekrītu, ja viņš brauktu lēnāk un skatītos, kas notiek, mierīgi paspētu nobremzēt.

650 29.septembris 2017 13:41
2 7 Atbildēt

Galvenais netēlot bērnudārzu un neraustīt katra izteiktā vārda kontextu.Ja kāds apstājas galīgi nepiemērotā (aizliegtā) vietā bez iemesla- tātad viņš ir jāsoda.

"Brīdinājuma zīmju" parādīšana sevī "ietver" mesidžu "citiem braucējiem" par to, ka "es apzinos, ka te stāvot Jums traucēju" un ka "es neesmu p-dars un Apzinos, ka (kaut kādu apstākļu spests....) stāvu nepiemērotā/aizliegā/traucējošā" vietā.

Ja tas nepiemērōtā/traucējošā/aizliegtā vietā stāvošais NAV P-DARS, tad viņš visiem spēkiem sekos apkārt notiekošajam un centīsies "palīdzēt" viņu apbraukt tiem, kam viņš ar savu stāvēšanu traucē.Kaut vai izbāzīs savu Peni pa logu, lai pievērstu uzmanību, ka pa dzelzceļu brauc ekskavātors.

Ja viņš IR P-DARS, tad viņš nedarīs neko.

Šitā mūžigo oponentu gaudošana jau ir tiktāl pieriebusies, ka neredzu iespēju vispār te kaut kādu konstruktīvu sarunu vest.Trīs dalbaebu savastarpējais kašķis gadu garumaa par jebkādu tēmu, un ne vārda par ieteikumiem- ko reāli lietas labā darit un kā reāli briesmas (vismaz no sevis) novērst.

Tos fūriniekus varat turpināt gānīt bezjēgā- ne viņi par šo gānīšanu uztraucas, nedz to lasa, nedz to ņems vērā.Viņiem ir Uzspļaut uz šadām diskusijām un kluci uzlikt uz šādiem te "forumiem".

Tā ka visa tā gānītāju "gudrība" ir dirsā iebāžama un'pa lielam vel arī klasificējama kā atklātā textā naida kurināšana pret atsevišķām braucēju grupām. Tups tirgusbābu/čīkstātāju bazārs.Reku visa polija un visa tālākā rietumeiropa brauc savstarpējā saskaņā (vismaz cenšas) ar neskaitāmiem tūkstošiem smagā transporta un cenšas ciys citu izprast, toties Latviešu Dauņi un Onaanisti kurina nemitīgu naidu un piedriš bikses, tikko pusotru fuuri savā degungalā ierauga.Tas lūk ir shito pajoliņu un dīvēnpirdējdiletantu lielais "nopelns", ka cilvēki nevis iemācās saprast lietas, bet gan mēli izbāzuši raujas cits citu "sodīt" un ikdienā par katru sīkumu visur nemitīgu kašķi meklēt.

imzz 30.septembris 2017 10:29
0 0 Atbildēt

?? Konkrēti es nevienu negānu, bet tev gan ir kādas problēmas, par ko liecina tavs garais, nervozais teksts. Tā ideja, ka vadītāja izbāšanās pa logu un kaut kāda plātīšanās uzlabotu satiksmes drošību, gan ir dīvaina, jo garāmbraucošie varētu arī nodomāt, ka viņam izmisīgi pietrūkst smēķu, un viņš grib tos izbičot.

650 30.septembris 2017 21:41
0 0 Atbildēt

Mans garais un dabiski nervozais teksts liecina par to, ka mani ārkārtīgi uztrauc t.s. pī-daru klātbūtne gan braukšanas,gan ceļa lietošanas, gan arī dažādu situāciju tendenciozās "ana-alīzes" procesā.

Mani pārņem paniskas Bailes, kad iedomājos cik viņu daudz un kā viņi pārņēmuši sabiedrisko apziņu un cik dziļi ir iefiltrējušies mūsu vidū.

Vēl var atzīmēt tādu ne mazāk bīstamu tendenci, kā akūts humora izjūtas trūkums- tas arī ir satraucošs simptoms, kurš, laicīgi neapzināts, ar laiku var izraisīt smagas komplikācijas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti