Avārijā Latgalē gājis bojā gājējs 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 24.novembris 2017 10:13

Vakar Latvijā reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 11 cilvēki, bet kādā negadījumā Latgalē viens cilvēks gāja bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar septiņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgā, bet pa vienam - Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē un Latgalē. No cietušajiem trīs bija gājēji. Arī Latgalē bojāgājušais bija gājējs.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi astoņus autovadītājus - trīs dzērājšoferus policija aizturēja Zemgalē, pa diviem - Vidzemē un Latgalē, bet vienu - Rīgā.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 180 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 53 autovadītāji, Zemgalē - 49, Vidzemē - 34, Latgalē - 22, bet Kurzemē - 21 autovadītājs. Rīgā astoņi autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 506 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
žanis 24.novembris 2017 11:22
0 0 Atbildēt

nez kamdēļ zemgalieši tā regulāri izceļas?

piksteris 25.novembris 2017 17:47
0 0 Atbildēt

Virsraksts "Avārijā Latgalē gājis bojā gājējs".Tekstā "Vakar Latvijā reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 11 cilvēki, bet kādā negadījumā Latgalē viens cilvēks gāja bojā."Traģisķi,bet tāds izklāsts ir gandrīz komisks.Nu pārlasiet melnrakstu kau reizi,spalvas korifeji!Atcerieties par katram cilvēkam,un it seviši-profesionālim piemītošo kauna sajūtu par pavirši padarīto.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 3

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti