Vakar avārijās cietuši 17 cilvēki; uz ceļa Jelgava-Dobele cietis zīdainis un mazs bērns 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.janvāris 2018 11:01

Vakar Latvijā reģistrēti 94 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 17 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar septiņi cietušie reģistrēti avārijās Zemgalē, seši - Rīgā, bet četri - Kurzemē. Pieci no cietušajiem bija gājēji.

Kā ziņots, vakar vakarā uz autoceļa Jelgava-Dobele, pie Viesturciema, notika ceļu satiksmes negadījums, kurā cieta pieci cilvēki.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi septiņus autovadītājus - četrus dzērājšoferus policija aizturēja Rīgā, bet pa vienam - Kurzemē, Zemgalē un Vidzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 200 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 53 autovadītāji, Zemgalē - 44, Vidzemē - 40, Latgalē - 34, bet Kurzemē - 29 autovadītāji. Rīgā viens autovadītājs sodīts arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 503 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Vakar avārijā uz ceļa Jelgava-Dobele cietis zīdainis un mazs bērns

Vakar uz autoceļa Jelgava-Dobele notikušajā ceļu satiksmes negadījumā cietis zīdainis un mazs bērns, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā inspektore Diāna Briede.

Policijas pārstāvē apstiprināja iepriekš izskanējušo informāciju, ka avārijā, kurā bija iesaistītas automašīnas "Jaguar X Type" un "Toyota Hilux", kopumā ir pieci cietušie. Traumas guvusi "Jaguar" autovadītāja, 1988.gadā dzimusi sieviete, kā arī pasažieri - 2013. un 2017.gadā dzimuši bērni. Tāpat traumēts tika otrā transportlīdzekļa vadītājs, 1956.gadā dzimis vīrietis, kā arī pasažiere - 1965.gadā dzimusī.

Jau vēstīts, ka ceturtdien vakarā uz autoceļa Jelgava-Dobele, pie Viesturciema, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā cietuši pieci cilvēki.

Satiksme negadījuma dēļ bija bloķēta.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 12.janvāris 2018 11:26
2 0 Atbildēt
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti