Jelgavas novadā sabraukta uz ceļa guloša sieviete 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 19.februāris 2018 10:35

Vakar Jelgavas novada Jaunsvirlaukas pagastā sabraukta uz ceļa guloša sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Negadījums noticis uz vietējās nozīmes ceļa ap plkst.22, kad 1989.gadā dzimušais, braucot ar "Audi 80", uzbrauca uz ceļa gulošajai 1985.gadā dzimušajai. Sieviete gāja bojā notikuma vietā.

Pašlaik notiek avārijas apstākļu noskaidrošana, tiks veiktas ekspertīzes. Policija lūdz atsaukties iespējamos negadījuma aculieciniekus.

VP apkopotie dati liecina, ka pēdējā diennaktī Latvijā notikuši 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki. Visvairāk avāriju - 15 - noticis Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī kopumā noformēti 489 ar ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu saistīti administratīvo pārkāpumu protokoli, no tiem 20 par automašīnas vadīšanu alkohola vai narkotisko vielu ietekmē. Puse no visiem "dzērājšoferiem" aizturēta Rīgas reģionā.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 19.februāris 2018 12:27
6 2 Atbildēt

1989.gadā dzimušais, "Audi 80" vadītās attaisnojams saskaņā ar "Kriminālprocesa likuma" 377. panta 1. un 2. punktiem!

Izskatot ceļa satiksmes negadījumu atsaucamies uz "Ceļu satiksmes likuma" 19. panta 1., 3. un 4. punktiem, kas noteic, kā katram satiksmes dalībniekam ir jābūt aprīkotam un kā katram no mums uz ceļa ir jārīkojas.

Auto vadītājam bija liegta savlaicīgi ieraudzīt šķērsli, kuram tur nebija jābūt un kurš nebija radījis apstākļus sevi pamanīt. Nu un kā Jūs spēsit izpildīt CSN 100. punkta prasību? Skumji protams.

imzz 19.februāris 2018 20:55
4 1 Atbildēt

Hm. Jādomā, vai uz ceļa guļoša persona ir gājējs, jo neiet , bet guļ. Juridiski, protams, ir.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti