Avārija uz "līdzenas vietas" (+ VIDEO) 13

 
iAuto | 12.marts 2018 16:59

Autoram izdodas izvairīties no sadursmes, kad priekšā braucošie sarīko avāriju uz "līdzenas vietas" (no 0:25 vai paša sākuma).

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 12.marts 2018 18:26
12 1 Atbildēt

Šis nu būtu tas gadījums, kur beidzot izpaužas tas, ko vernons sludina un sien klāt lielākoties nevietā - Apsteidza un piegrieza priekšā, lai nobremzētu. Tā arī nesapratu jēgu apsteigt.

Tiesa apsteigtajam un pārsteigtajam ar braukt prasmi un riepām viss ir “kā pienākās”...

didzisk 12.marts 2018 20:07
6 2 Atbildēt

Skatījos 10 reizes, bet tā arī nesapratu, kāpēc apdzinējs izdomāja asi bremzēt līdzko bija apdzinis. Ar krievijas morāli mierīgi varētu to sagaidīt, ja mazauto būtu viņu "provocējis", piemēram, neielaižot rindā, bet nekas tāds arī nebija redzams. Mūdzis!

Bet arī mazauto šoferis vainīgs, braucot ar riepām, kas nenodrošina pietiekošu saķeri. Ceļš bija sūdīgs, bet ne jau tīrs ledus. Filmētājs, paskat, drusku slīdēja, bet nekur nelidoja (ESP gan strādāja, varēja dzirdēt kā knikšķ).

Leviss 12.marts 2018 22:57
4 0 Atbildēt

Pirmkārt - džipa vadītājs ir pilnīgs pakaļa! Otrkārt - vieglā vadītājs, bet visticamāk vadītājA riktīgs "Pro šoferis", skaisti izstūrēja no joslas un šad nezin kāpēc TĀ parāva atpakaļ, ka pats ierāva "auzās", būtu viegli piestūrējis un aizbraucis parādot džipa vadītājam vidējo pirkstu ????

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti