Žigulis "noņem no trases" Porsche Panamera (+ VIDEO) 38

 
iAuto | 14.maijs 2018 16:09

Jaudīgā Porsche Panamera vadītājs lepni traucas garām visiem līdz atduras pret ievērojami lēnāk braucošo VAZ, kas negaidot griež pa labi.

 
38 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
didzisk 14.maijs 2018 16:35
25 4 Atbildēt

Joslu gan es tur redzu tikai vienu, kā viņš varēja iedomāties tikt gar labo garām? Kā žigulistam varētu ienākt prātā kontrolēt labo malu, ja viņš mierīgi no vienīgās joslas līstu parkot malā? (nav teikts, ka viņam vispār ir labās puses spogulis, ne visiem tie bija komplektācijā)

Nerunājot par to, ka ir zīme apdzīt aizliegts, tātad nekādu tiesību apdzīt - vienalga, pa labo vai pa kreiso pusi.

Un filmētāju arī apdzina, piespiežot pie maliņas, mūdzis. Tad nu pēkšņi uzradās Žigulim aiz muguras, kurš, iespējams, panikā rāva malā, lai to lidotāju palaistu.

meh 15.maijs 2018 15:39
22 0 Atbildēt

Jā, diemžēl Tevi jau ir piemeklējis daudziem fūristoem raksturīgā slimība pensijas gados - pilnīgs prāta aptumsums.

Parādi man, kur CSN ir rakstīts, ka Priekšā braucošajam ir “jāgarantē” aizmugurē braucošo drošība?

Tu pat neizlasi, ko es rakstu, tikai mal savu - “plānprātina” cienīga uzvedība.

Es tacu teicu, ka tas pat nav būtiski, vai aizmugurē braucošais ietur distanci, vins varbūt “iet” uz apdzīšanu un nekāda fūre pretī nenāk. Jautājums, kā Tu GARANTĒSI aizmugurē braucošā drošību?

Labi es Tevi saprotu, esi izbijis fūrists, viss za*ebal, Tu esi vecs un nevienam, kā šoferis neesi vajadzīgs, plus gimenes dzīve ir tāda, kā ir, dēl furistu darba, bet tas nenozīmē, ka Tev pieklājas forumos ralstīt pilnīgas mulkības par kaut, kādas drošības GARANTĒŠANU.

Kanibaals 15.maijs 2018 8:23
20 0 Atbildēt

Vernon nogarantē vienreiz par visām reizēm to, ka izskaidrosi beidzot kā samazināt ātrumu, lai aizmugurē esošie dibenā līdēji neielien vēl dziļāk? Man tas nav izdevies, rādi cik laicīgi gribi, bremzē cik laicīgi gribi, bet kā ir pielipis tā ir. Ja pirms nogriešanās samazinu ātrumu līdz teju stāvošam tas aizmugurē esošais jau ir gandrīz uzkrāties uz bampera un nevar apbraukt pat gribēdams.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti