48 stundu laikā sadeg divas Teslas; iet bojā trīs cilvēki (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 18.maijs 2018 11:30

Jau atkal Tesla un jau atkal slikta ziņa – šoreiz tiek ziņots par diviem negadījumiem, kas beigušies letāli kopumā trim cilvēkiem ejot bojā liesmu pārņemtajā elektromobilī.

Pirmais negadījums notika 8.maijā, ASV, Floridas štatā. Saskaņā ar policijas informāciju, tur avarējis Tesla elektromobilis ar trim braucējiem – divi 18 gadus veci jaunieši gājuši bojā pēc tam, kad spēkrats lielā ātrumā ietriecies sienā un aizdedzies no bojātā akumulatora, bet trešajam izdevies izdzīvot, gūstot vieglus ievainojumus. Jaunieši avarējuši ceļa posmā, ko dēvē par Dead Man`s Curve (Mirušā vīra līkums) – sliktu slavu ieguvušā vietā, kur autobraucēji bieži avarē, iebraucot tajā pārāk lielā ātrumā. Policija joprojām veic izmeklēšanu, neizslēdzot arī kļūdu, kas varēja rasties nepareizi ieprogrammējot autopilotu.

Divas dienas vēlāk, 10.maijā, Madžores ezera tuvumā, uzreiz pēc izejas no Ceneri tuneļa Tesla Model S ietriecās ceļa barjerā un aizdegās. Bojā gāja 48 gadus vecs Vācijas iedzīvotājs – Tesla vadītājs. Vairāki autobraucēji liecināja, ka neilgi pirms avārijas elektromobiļa vadītājs bija lielā ātrumā apdzinis citus transportlīdzekļus, neraugoties uz maksimālā ātruma ierobežojumu, kas šajā vietā ir 80 km/h.

Ugunsdzēsēji, kas strādāja notikuma vietā apgalvo, ka letālā iznākuma cēlonis ir aizdegšanās, ko izraisījis triecienā bojātais elektromobiļa akumulators. Tesla to pagaidām neapstiprina.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jocīgi 18.maijs 2018 15:38
20 1 Atbildēt

Jocīgi, ka neviens nepiemin galvenos avārijas vaininiekus - abus Tesla šoferus, kas nesušies uz velna paraušanu

viencexperc 18.maijs 2018 12:02
14 6 Atbildēt

Drīz jau sasniegs BMW līmeni. Tie arī deg kā sērkocini.

Miers 18.maijs 2018 15:03
13 3 Atbildēt

Tipiski!Tik pat labi varat parādīt statistiku ,cik nodeg auto kas brauc uz bendzīnu un cik kopumā lielu piesārņojumu tie rada !!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti