Vēl viens guļava pie stūres? - smaga divu kravas auto sadursme Lielbritānijā (+ VIDEO) 9

 
iAuto | 12.jūnijs 2018 17:00

Lielā ātrumā braucošs degvielas vedējs uztriecas priekšā braucošajam kraviniekam, izraisot pamatīgu avāriju uz A14 maģistrāles Lielbritānijā.

Filmētājs uzmanās un izvairās no pamatīgas avārijas. Viņš apgalvo, ka redzējis, ka satiksme priekšā apstājas, taču degvielas vedēja šoferis nezināmu iemeslu dēļ nav pat pamēģinājis bremzēt.

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 12.jūnijs 2018 21:12
7 3 Atbildēt

Nu vispār! Pilnīgi aptrakuši tie priekšā esošie! Atļāvās ne tikai neko negarantēt, bet arī pamatīgi apdraudēt aizmugurē braucošā veselību un dzīvību!

Kanibaals 12.jūnijs 2018 21:31
7 2 Atbildēt

Nebija locekļi pa logu izkārti, un bremžu lampiņas nemirgoja tas noteikti līdzētu. Vēl zibenīga reakcija līdzētu varētu pagūt iesaukties ai.

Kanibaals 12.jūnijs 2018 21:30
0 0 Atbildēt

Elektroauto ekonomiskajā (ne)pamatotībā rēķina zudumus pārvadē, bet degvielas vedēju avārijas iekšdedzes motoru auto lietderībā nerēķina.

Juris 13.jūnijs 2018 8:32
4 6 Atbildēt

Pie vainas varētu būt stulbā fotoradara zīme. Pie tās bremzē vesels bars ar stulbeņiem. It sevišķi mūsu kaimiņos EST. Tur jau tā plūsma (igauņu) brauc uz 93, bet ieraugot radaru, nomet līz 73. Pilnīgi debīli braucēji, kā var tik lēni vilkies. Es ar saviem ierastajiem 110 EST jutos kā agresīvais braucējs, nepārtraukti bija tos muļļas jāapdzen.

Palaidniex 13.jūnijs 2018 8:36
3 3 Atbildēt

Protams, protams... Tieši tā nelietīgie igauņi brauc...

Juris 13.jūnijs 2018 15:12
3 4 Atbildēt

Tieši tā arī brauc. Brīvdienās izbraucu Tallinu un patiešām biju šokā no viņu lēnīguma. Tāda sajūta, ka 93 (pēc GPS) viņiem ir saprāta robeža, bet 100 kosmoss. Vienīgie ātrie braucēji bija ar LV un PL numuriem.

Palaidniex 13.jūnijs 2018 15:54
5 2 Atbildēt

TIkai nevajag pārspīlēt, labi?

Toties, kad soda kvīts izskatā uzzināsi cik izmaksā tev brauciens tur pēc GPS uz 103, ja tevi paņems ekipāža, nevis fotokaste - pats kā reizi brauksi uz tiem 73...

Juri, 13.jūnijs 2018 22:54
2 3 Atbildēt

nav brīnums,ka jūties kā agresīvais ,(tāds arī esi),likumi ir jāievēro!!! Kā tad tu vari braukt ,ja nepārtraukti hipnotizē spidometru,pat paspēj ievērot ,ka nevis 90-bet 93km/h,nevis ap 70 -bet 73 km/h. Tāpēc arī notiek visādas ziepes uz ceļiem ,ka ir tādi Juri ,kuri ,izņemot spidometrus,neko neredz. Es spidometrā pametu aci,ja ir zīme 50 ,pārējā laikā braucu pēc izjūtām un nekad neesmu pievīlies,pat neatceros ,kad būtu apturēts uz ceļa. Jā ,un strādāju par šoferi,lai tev nerastos lieki jautājumi.

Palaidniex 15.jūnijs 2018 9:22
0 0 Atbildēt

starp citu, ja tā kārtīgi palūr video, tad nākas secināt, ka video 5. sekundē filmētājam kāja nospiež bremzes...

Tik vien! Tas arī ir viss, kas jādara, lai izvairītos no BAMS un garantētu priekšā braucējam savu neuztriekšanos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti