Līgo dienā un Jāņu naktī pieķerti 10 dzērājšoferi un četri autovadītāji narkotiku iespaidā 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 24.jūnijs 2018 12:45

Līgo dienā un Jāņu naktī policija aizturējusi desmit autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, kā arī četrus šoferus narkotiku iespaidā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Pa trim dzērājšoferiem aizturēti Rīgas reģionā un Zemgalē, divi - Kurzemē un pa vienam Vidzemē un Latgalē.
Savukārt narkotiku reibumā trīs autovadītāji pieķerti Zemgalē un viens Vidzemē.

Kopā ceļu satiksmes jomā noformēti 438 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā, 185 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu.

Kā ziņots, Valsts policija masveida pārbaudes uz autoceļiem rīkos gan Jāņu dienā, gan nākamās nedēļas pirmajā darbadienā. Pārbaudes sākās jau piektdien un turpināsies līdz pirmdienas rītam.

Policija pārbaudēs pievērsīs uzmanību tam, vai transportlīdzekļu vadītāji nav sēdušies pie stūres alkohola reibumā. Tāpat policija uzraudzīs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu un pievērsīs uzmanību mazaizsargātajiem satiksmes dalībniekiem.

Policija šajās dienās centīsies būt mobila un atradīsies gan uz valsts nozīmes ceļiem, gan vietējās nozīmes brauktuvēm.

Piektdienā pirms Līgo svētkiem Latvijā par automašīnas vadīšanu reibumā policija aizturēja 23 autovadītājus, savukārt salīdzinājumā ceturtdien par automašīnas vadīšanu reibumā policija aizturēja deviņus autovadītājus, trešdien tika pieķerti četri šādi braucēji, bet otrdien policija aizturēja astoņus dzērājšoferus.

 
Visi komentāri
 
Pēteris 24.jūnijs 2018 19:37
0 0 Atbildēt

Jāņu zāles dara savu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti