Vieglais nepagūst iegriezties un tiek bargi sodīts (+ VIDEO) 21

 
iAuto | 4.jūlijs 2018 17:03

Vieglā auto vadītājs kļūdās un nedaudz nokavē iegriešanos sānceļā, viņa mašīnai ceļu aizšķērso barjera, bet pretimbraucošajam kraviniekam vairs īsti nav kur palikt.

 
Visi komentāri
 
650 4.jūlijs 2018 17:35
1 15 Atbildēt

Kāda ir šī grandiozā video mērķauditorija un filozofiskā jēga?

Vernons 4.jūlijs 2018 17:51
7 6 Atbildēt

Visi citi "ievēros distanci un intervālu"!

560 4.jūlijs 2018 20:12
16 0 Atbildēt

Divi jaunākie komentāri no Tevis: ziņas par jauno Ford Focus "lasa tikai lohi", avāriju video "skatās tikai lohi". Kā tev liekas, ko tas liecina (vai ko citi domā) par Tevi pašu?

650 4.jūlijs 2018 22:56
0 8 Atbildēt

Sen nebiji ar mani parunājies, ja šādu sakāmo izloloji?? Jā, par fokusu šādu rakstu var uzrakstīt tikai priekš lohiem un vienīgi ja lohs.Es to gan izlasīju, bet tas, kurš radīja šo copy/paste skricelējumu, diemžēr IR lohs.Nerunājot par to, ka šis te ultrajaunais fokusmazda šīgada izstādē macda3 veidolā būtu reāli pelnījis balvu par visvairāk pēc plastmasas smirdošo salonu.Tā ka nevis ka avāriju video skatās lohi, bet gan kaut kas nav kārtībā ar šo te fufeļtēmu "producētāju"' attieksmi pret saviem potenciālajiem lasītājiem.

mh 4.jūlijs 2018 23:56
0 0 Atbildēt

Būsi kaut, ko sajaucis. Tos iepriekšējos komentārus nerakstiju es, taču prieks, ka par mani domā.

iAutolv 5.jūlijs 2018 12:25
13 0 Atbildēt

Mērķauditoriju tu redzi atvērdams šo mājaslapu, bet filozofisko jēgu te nevajag meklēt - katrs video tiek likts ar praktisko jēgu, lai mēs, jūs, pārējie mācītos no citu un nevis savām kļūdām (cerams, būsi dzirdējis tādu teicienu), analizētu konkrēto situāciju, izdarītu secinājumus, ņemtu vērā vai apstrīdētu citu komentētāju viedokli, diskutētu, dalītos pieredzē utt. Ja gaidi asiņainus video ar līķiem, tad šeit tādu nebūs, kaut nenoliegsim, ka arī tādi reizēm jāliek augstākminēto iemeslu dēļ. Un vēl, iAuto neapvainosies, ja izklāstīsi savu viedokli par ziņām un video, kas neatbilst Tevis pasludinātajam "fufeļa" statusam

650 5.jūlijs 2018 17:00
0 7 Atbildēt

Jā,ok.Es jau nu Noooteikti esmu tieši Tas, kurš katrreiz te censtos mākslīgu negativitāti ieviest.Kā arī, nu pilnīgi Nekad un Neko neesmu šeit iekomentējis "par lietas būtību".Šis konkrētais video mums nemāca konkrēti tikpat kā neko- jo te ir vnk acīmredzami neadekvāta vieglās mašīnas vadītāja rīcība.Ir nezincik veidu un nezincik aktuālāku video, kuri būtu piemērojami gan mūsu LV situācijai, gan beidzamā laika aktualitātēm.Ir te iepriekš bijuši bezgalīgi daudz saprātīgu viedokļu gan par pozīcijas izvēli kreisā nogrieziena veikšanai dzīvas satiksmes apstākļos (ieskaitot nobraukšanu labajā malā, lai sagaidītu "labākus laikus", gan pretimbraucēja uzvedības skurpulozu analīzi (vai viņš tevi "redz" un/vai saprot tavu neparasto nodomu un uttt un tjp.Bet, ja vadītājs ir gadījies tāds principiāli neadekvāts- šiem spriedelējumiem ir maz jēgas.Vajadzētu citreiz tā konkrētāk ievērtēt publicējamā materiāla "lietderību".Kā arī, par to Fokusa aprakstu- lai pārkopēt šādu palagu, tur vajag tiešām Drosmi un Pamatojumu.

iAutolv 5.jūlijs 2018 20:00
5 2 Atbildēt

Šajā video un šajā epizodē ir iesaistīti trīs autovadītāji, iespējams, avārijas nebūtu, ja katrs no viņiem būtu rīkojies savādāk, piemēram, filmētājs vairāk piespiedies pie labās malas, atstājot vairāk vietas smagajam. No kurienes tāds secinājums, ka vieglās mašīnas vadītājs ir neadekvāts? Bet ja pie stūres sieviete?, vai vecāks cilvēks?, vai vienkārši mazāk pieredzējis braucējs?, slapjš ceļa segums galu galā... iemeslu var būt daudz un dažādi un tā ir ar katru video, kuri, protams, var būt labāki un sliktāki, aktuālāki un ne tik ļoti. Starp citu, neviens nav aizliedzis pievienot savus video, savas bildes un savus komentārus - atbilstošas pogas ir apakšā Par Focus Tev jau tika atbildēts - tā ir ražotāja relīze ar ļoti garu, sarežģītu un grūti tulkojamu tekstu, ja Tev liekas, ka tādu darbu var paveikt tikai lohs, pamēģini, labprāt paskatīsimies uz rezultātu

650 6.jūlijs 2018 0:39
0 7 Atbildēt

Par ko no Tevis šoreiz šāds texts?? No kā šis izcēlies- no garāmejoša trīs vārdu garuma komentāra??Vai te mazums esmu komentējis un Jums liekus klikšķus producējis, ka runā pašlaik it kā ar galējo idiotu? Varbūt savu "bardzību" nākamreiz izmanto, kad tevi Personīgi šeit viens otrs uz četriem burtiem sūta (protams, jau vien spēj to laicīigi ieraudzīt..).Vienkārši jau aizgrābj šīs te nonstopa tēmas- kur tikai viena doma apakšā.Kā izraisīt kārtējo tupo disputu ar zemtextu ka visi tie Lohi ir akurāt tie,kuri brauc ar fūrēm.

Kāpēc neadekvāts vieglais- da tāpēc, ka jebkurš kaut cik adekvāts šādu manevru neveic intensīvā satiksmē un pirms degungala smagsvara transportam.Tas ir adekvāta vadītāja rīcības pamatu pamats.Cilvēcības likums attieksmē.Kā ari- !!!- te ne vienu reizi vien ir tapis atgādīnāts un mācīts un norādīts- ka Adekvāts vadītājs vispirms ieslēdz (laicīgi!!!) pagriezienu, un tikai PĒC TAM spīdina bremžu uguņus.Nevis tā, kā izdarīja šis un kā dara liels vairums arī vietējo LV dīvānā/gāzētāju.Nākamo reizi, kad publicēsi "adekvāta speciālista" kārtējo "profi-viedokli", atgādini viņam, lai te atkārto šīs ābeces patiesības un lai runā par tēmu un lai ar cieņu pret lasītāju.

Tur par to fokusu man būtu pilnīgi pie 1 vietas, es jau sacīju ka šo rakstu izlasīju no/lidz,un tieši tāpēc tas man nekādi neizsauca sajūsmu.Nākamreiz lūdzu esi tik Kareivīgs un iztirzā varbūt "garīgā līdzsvara veicināšanas nolūkā" arī dažus citus te sistemātiskus komentārus katu (katru!) reizi pie dažu "citu" marku jaunumu apspriešanas- nievājošus un šo marku cienītājus atklātā textā pazemojošus.Jo vārds "lohs" tur parasti ir tas iespējami vismīkstākais no visiem pielietotajiem.Un nākamo reiz "tehniskā" apraksta vietā varbūt vislabāk būtu publicēt izsmeļošu modeļa lietošanas instrukciju Pdf formātā, tur parasti ir kādas 240lpp un jebkuram nespeciālistam tas izsauks neviltotu sajūsmu.

zane 4.jūlijs 2018 20:09
2 2 Atbildēt

Kas ta vieglais neredzeja ka tur barjera? Gan jau telefonaa luureeja.Nu i dabuuja ko pelniija

560 4.jūlijs 2018 20:13
0 0 Atbildēt

lohainais komentārs bija domāts lietotājam "650"

650 4.jūlijs 2018 23:04
1 6 Atbildēt

Jā, ok, klāj vaļā "savu" versiju par kreisā pagrieziena veikšanu pretimnākošā transporta tiešā tuvumā pie intensīvas divjoslu kustības.Ko/kā jādara, kas jāievēro, no kā jāuzmanās un uz ko jāskatās pirmāmkārtām un utt un utjp.Iztērē pusstundu savu smadzeņu un pastāsti.Paskatīsimies uz Tavām analīzes un ieteikšanas spējām.Varbūt vislabāk ja atrodi, kur te tas ir jau 36x pārrunāts, un vnk uztaisi mums copy/paste apkopojumu.

Truck 4.jūlijs 2018 21:20
6 0 Atbildēt

pareizi, ka smagais taranēja vainīgo, vienu brīdi likās, ka nonesīs filmētāju

ES 4.jūlijs 2018 22:20
8 4 Atbildēt

vieglajā gan jau ka opis pie stūres kam reakcija hn redze sen klibo. Smagais pareizi darīja, savādāk omei kas sēdēja pasažiera krēslā būtu kaput uz vietas. Viena fan nav saprotams, kāpēc aculiecinieks nevis paliek notikuma vietā, bet vēsā mierā parauj fraciņu....

MJanis 5.jūlijs 2018 0:44
12 2 Atbildēt

... sū_dīgi tev ar domāšanu - drukāt māki, bet izprast nē .....

AcuLiecinieks fraku nerāva, bet nostājās negadījumā iesaistītās fūres priekšā - tā ir drošākā vieta šajā situācijā. Ja nu kāda Setra nesās ar modificētām bremzēm .....

Vernons 5.jūlijs 2018 9:10
1 4 Atbildēt

Laikam dumjš no dzimšanas esi!

he 5.jūlijs 2018 11:42
1 0 Atbildēt

šajā gadījumā drošākā vieta bija tas pievedceļš, kur viņš sākotnēji iebrauca, lai apgrieztos.

ES 10.jūlijs 2018 9:27
0 0 Atbildēt

video beigas nevar redzēt, bet spriežot pēc tā kā aculiecinieks uzdod gāzi pēdējās sek., diez vai viņš apstāsies priekšā smagajam, visdrizāk kā jau tups aculiecinieks vnk aizbrauc prom.

Vernons 5.jūlijs 2018 8:18
2 13 Atbildēt

Smagā vadītājs jau nav labāks par manevra veicēju! Bremzes nebija jālieto, vai ātrāk bija jāatlaiž, bija jāsadala ceļš starp trim braucējiem un iztiktu bez sadursmes.

"Priekšā esošam" par savu drošību bija, ir un būs jārūpējas un, galvenais, jādomā pašam. Kapsēta un invalīdu ratiņi jau gaida!

ES 10.jūlijs 2018 9:21
0 0 Atbildēt

Tu esi pilnīgs idiots!

Juris 5.jūlijs 2018 14:38
3 5 Atbildēt

Izskatījās, ka smagajam ātrums bija neatbilstošs ceļa segumam, laikapstākļiem un konkrētajai vietai. Ieteiktu pārbaudīt tahogrāfu, iepūst trubā, pārbaudīt riepu protektoru un bremžu stāvokli.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti