Uz Jelgavas šosejas notikusi sadursme starp vienu kravas un diviem vieglajiem automobiļiem 9

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 7.novembris 2018 8:06

Uz Jelgavas šosejas pie pagrieziena uz Medemciemu šovakar notikusi viena kravas auto un divu vieglo automobiļu sadursme ar vienu cietušo, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD).

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijā (VP), izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.18.48. Sadursmē iesaistītas trīs automašīnas - kravas automašīna "Volvo", kā arī vieglās automašīnas "Peugeot" un "Toyota".

VP pastāstīja, ka avārijā ir cietušie, kuri nodoti mediķiem, tomēr nevarēja pateikt cietušo skaitu.

Savukārt NMPD pārstāve aģentūrai LETA vēlāk pastāstīja, ka avārija ir viens cietušais, kurš ar nopietniem ķermeņa daļu ievainojumiem nogādāts slimnīcā.

Avārijas vietā satiksme nav ierobežota.

 
Visi komentāri
 
Vernons 7.novembris 2018 8:29
0 0 Atbildēt
reku 7.novembris 2018 9:41
3 0 Atbildēt

Sapratu ,melnais punkts.Latvijā jebkura apgriešanās vieta ir melnais punkts,bet krustojums jau melnā bedre.

Motorolers 7.novembris 2018 10:56
4 5 Atbildēt

Katru dienu tur braucu, šis krustojums ir paraugs mūsu valsts mazspējai! Simtiem mašīnas lavierē caur kilometriem garu 30km/h zonu, lai nokļūtu sev vēlajamā virzienā, un izbrauc uz LV "ātrgaitas šosejas", kura ir viena no noslogotākajām valstī, un spiestas lekt pāri joslām, lai veiktu kreiso pagriezienu. Csdd, lai mazgātu rokas nevainībā, ir uzsprauduši 70 zīmi, bet ja Waze rāda, ka fotoradars todien nav, tad plūsma tāpat iet ap 85 km/h.

Kretīni! Tai pašā laikā lepojas ar miljonos mērāmu TĪRO peļņu, bet izbūvēt normālus pāris satiksmes mezglus, gadu DESMITIEM nav spējīgi! ????????????

Vernons 7.novembris 2018 11:40
4 13 Atbildēt

Nu un kur ir ātruma samazinājuma joslas ceļa vidū? Tā ir kad ātrgaitas ceļu "krusto" katrā iespējamā vietā ar lēngaitas ceļiem. Otrā josla kreisajam pagriezienam pēkšņi apstājas. Visi stāv, bet no aizmugures 500 metrus iepriekš vēl visi velk 100 km/h. Nu apmēram tā tur arī notiek. Šad un tad tur labajā pusē uz Jelgavu braucot "ziedojumu" kaste stāv!

650 7.novembris 2018 13:05
3 0 Atbildēt

Jā.Un to te "Valsti" mums (acīmredzot) pārstāv galvenokārt "tie", kuri te salika mīnusus Motorolers-a un Vernons-a viedoklim.Šis ir pēc krievijas labākajiem paraugiem, kur uz katra stūra ir šāda te izbrauktuve ar dzīvības risku visam tam rajonam (guberņai/sādžai).

Tur normālam pie pilna prāta esošam un vismaz minimālā apjomā sabiedriski atbildīgam vadītājam būtu jāieslēdz savas dibenasmadzeņu atliekas un jāsaprot, ka NEvajag lekt uz nažiem un bez īpašas vajadzības līst otrajā rindā uz Jelgavu braucot un pirmajā rindā uz Rīgu braucot.Nevajag tur vel lieku stresu radīt.Bet tur to tā gadiem ilgi masveidā dara visvisādi steidzīgie idioti.Tādējādi apdraudot un traucējot gan mierīgu nogriešanos no Rīgas puses, gan izgriešanās vai 2 joslu šķērsošanas komplicēto procesu, skatoties no Jelgavas puses.

Tur jebkuram garāmbraucējam būtu cilvēciski jāsaprot, ka IR jādod iespēja citiem (daudziem!!) tur nogriezties un izgriezties, nevis ka savu ambīciju un pāris sekunžu ieguvuma dēļ ar "šausmīgu aizvainojumu" tiem tīšām jātraucē.Turklāt, ja redz, ka cilvēks apjucis un stresā kļūdu pieļāvis, nu tak paņem tu piebremzē un cilvēcīgi palaid.

Vakar drošvien tas pats bija- kāds izgriezējs/nogriezējs pa tumsu cilvēcīgi nokļūdījās acumērā un koordinācijā, lūrēdams tajā garāmskrejošo starmešu jūklī, bet kāds cits l(o)hs viņam vienkārši uzbrauca virsū.iecietība nulle,kā arī jebkura kontrole,prevencija un drošības ideja pilnīgā d-sā.Būvēsim kosmodromus un par Lohu naudu uzstādīsim tur tajā necilā benzīntanka vietā elektrokiberuzlādes kosmodromu.Gaidām tik ziemu un kārtējos reklāmrakstus, ka pie visa tā visi mūsu gaišākie prāti un atbildīgākie speciālisti acis/pār/griezuši strādā.

Pēteris 7.novembris 2018 15:56
2 0 Atbildēt

2019. gadā paredzēts šo krustojumu slēgt, respektīvi būs nepārtraukta zaļā zona un barjera. Ir tāda dīvaina anekdote; "Kur tu dzīvo? Tepat pāri ceļam, 20 km, 10 km uz vienu pusi līdz viaduktam un 10 atpakaļ!". Pats galvenais, ka neviens no tā nav nomiris.

650 7.novembris 2018 21:55
0 0 Atbildēt

Varbūt ka jaunā Valdība izraks dienvidrietumu Tūneli zem kūdraspurva.Cerams, ka kosmiskās elektrifikācijas plāns neparedz zaļās Zonas ierīkošanu paša tā ciemata vietā.

Freijers 8.novembris 2018 9:55
0 0 Atbildēt

Reti stulba vieta tur ir...reizēm ja sūta caur Medemciemam uz Jegavas pusi - jo D tilta 4.kārta ta nav..viss atdurās būdu ciemos un citos pudeļu korķos, lieku mīksto un labāk mierīgi pāris min ilgāk pa Vienībeni pabraucu un tad bez stresa tālāk. Tur ir vajadzīgs vairāklīmeņu krustojums, nevis kārtējais zicrisinājums - aiztaisīt ciet, sūda apgr.joslu, bez normāliem gabarītiem un protams kārtīgus ierobežojumus visiem, vēl viena lēta, bet idiotiska konstrukcija ir luksofors, līdzīgi kā pagriezienam uz Olaini. Par ko vispār ir runa? Cilvēku ērtības un laiks ir visiem pēdējā vietā...šeit ierasti idiotisko frāzi, ka "nepietiekama satiksmes intensitāte" (pavērojiet cik liela intensitāte ir uz Viļņa autobāņa....).

Par to joslu mainīšanu...tas ir neliels risinājums, līdzīgi, kā Ikšķiles super uzbrauktuvē bez ieskrējiena joslas, kur paldies, 8 no 10 vadītājiem no Ogres puses, laicīgi uz kreiso pārkārtojās.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 3

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti