Rīgā satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis gājējs 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.novembris 2018 12:15

Aizvadītās diennakts tumšajā laikā satiksmes negadījumā gūto traumu dēļ Rīgā dzīvību zaudējis kāds 65 gadus vecs gājējs, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Rudzīte.

Vīrietis bija pārvietojies pa Jaunciema gatvi bez atstarotāja, un viņu notriekusi automašīna "Citroen". Negadījumā viņš guvis ar dzīvību nesavienojamas traumas.

Traumas ceļa satiksmes negadījumos, diennakts tumšajā laikā Rīgā pārvietojoties pa ceļu bez atstarotājiem, guvis arī 15 gadus vecs jaunietis un 27 gadus vecs vīrietis, kuri ar smagām traumām nogādāti slimnīcā.

NMPD mediķi aicina iedzīvotājus būt ļoti piesardzīgiem, diennakts tumšajā laikā šķērsojot ielas vai pārvietojoties gar ceļu malām, jo cilvēka un automašīnas sadursmes rezultātā cilvēks var gūt ļoti smagas un dzīvībai bīstamas traumas.

Mediķi aicina cilvēkus, izejot uz ielas, pie apģērba vai somas nēsāt atstarojošus elementus. Ja cilvēks pārvietojas pa ceļiem, šosejām un to nomalēm, jāizmanto ne tikai atstarojošus elementus pie apģērba, bet arī iedegtus kabatas lukturīšus.

Valsts policijā (VP) informēja, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 104 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi cilvēki un vēl 25 guva dažādas traumas.

Par ātruma pārsniegšanu aizvadītajā diennaktī noformēti 156 protokoli, tostarp 51 - Rīgas reģionā, 40 - Vidzemes reģionā, pa 28 - Zemgalē un Latgalē, kā arī deviņi - Kurzemē.
 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Baisi 10.novembris 2018 12:25
2 0 Atbildēt

Šorīt Latvijas radio ziņoja, ka novembrī CSN gājuši bojā 12 cilvēki, tātad ar šo 10 dienās jau 13!!!!!

Vai nebūtu laiks pārtraukt maniakālo aizraušanos ar dārgo fotoradaru uzstādīšanu un tā vietā iepirkt lētus ķīniešu atstarotājus, ko varētu dalīt kaut par velti skolās, bibliotēkās, veikalos, autobusos utt

GĀJĒJA 11.novembris 2018 17:24
1 1 Atbildēt

Nevajag taču pa braucamo daļu iet kā pa ietvi,sevišķi tumšajā laikā!Tik aplami var atļauties tikai tāds,kurš nekad nav sēdējis mašīnā(pat blakus šoferim )tumšajā laikā un domā, ka virsū tak nebrauks ,jo ja es viņu redzu,tātād viņš arī mani redz.Bet nenovērtē ātrumu un sekundes.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti