Vakar Engures novadā avārijā bojā gājuši divi cilvēki 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 19.novembris 2018 14:54

Vakar divu mašīnu sadursmē Kurzemē, Engures novadā, bojā gājis 63 gadus vecs vīrietis un 54 gadus veca sieviete, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamā medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Valsts policijas (VP) pārstāve Gita Gžibovska aģentūru LETA informēja, ka avārija notikusi plkst.22.30 Engures novada Engures pagasta Ķesterciemā uz ceļa Tukums-Ķesterciems-Mērsrags-Kolka.

Kādam vīrietim ar automašīnu "Škoda Octavia" ceļa līkumā iebraucot pretējā braukšanas joslā, notika sadursme ar pretī braucošo cita vīrieša vadīto automašīnu "Volvo V70". Notikuma vietā bojā gāja 1955.gadā dzimušais "Škoda Octavia" vadītājs un 1964.gadā dzimusī "Volvo V70" pasažiere. Negadījumā cieta automašīnas "Volvo V70" vadītājs un divas pasažieres.

Bukša pastāstīja, ka trīs avārijā cietušie, 23 gadus veca sieviete, 22 gadus vecs vīrietis un 49 gadus veca sieviete, nogādāti slimnīcā ar dažādām traumām - gan krūškurvja traumām, gan dažādiem lūzumiem.

Savukārt Rīgā ar automašīnu notriekts kāds 17 gadīgs jaunietis. Gājējs guvis smagu galvas traumu, iekšējo orgānu ievainojumus un smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Kopumā NMPD aizvadītajā diennaktī izpildīja 887 izsaukumus, no kuriem 206 saistīti ar traumām un negadījumiem.

Tāpat Latvijā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki, bet gājuši bojā trīs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 20 autovadītājus.
 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 19.novembris 2018 17:47
3 3 Atbildēt

www.google.com/maps/@57.1090...7i13312!8i6656

Nebūtu trāpījies "Volvo V70" ar sānu, "Škoda Octavija" būtu ielidojis mežā.

Vernons 21.novembris 2018 19:49
1 0 Atbildēt

Izskatās ka ceļu policija, dzenoties pakaļ, izraisījusi tīšu dubultslepkavību ar "kaudzi" cietušiem! Neesam vairs nekā vērti!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti