Sāks remontdarbus uz Siguldas šosejas; vērst uzmanību uz satiksmes ierobežojumiem 3

 
Latvijas Valsts ceļi | 31.marts 2015 6:13

Pēc Lieldienām paredzēts sākt segas rekonstrukcijas būvdarbus Vidzemes šosejā (A2) posmā no pagrieziena uz Langstiņiem līdz pārvadam pār dzelzceļu Garkalnē (15,4.-25,5. km.).

Pēc Lieldienām paredzēts sākt segas rekonstrukcijas būvdarbus Vidzemes šosejā (A2) posmā no pagrieziena uz Langstiņiem līdz pārvadam pār dzelzceļu Garkalnē (15,4.-25,5. km.). Aicinām autovadītājus pievērst uzmanību satiksmes ierobežojumiem un rēķināties ar to, ka būs nepieciešams papildus laiks lai šķērsotu remontposmu.

Būvdarbus veiks SIA Binders, to līgumcena ir 18,09 miljoni eiro, tajā skaitā PVN. Darbus ir jāpaveic 330 kalendārās dienās.

Rekonstrukcijas projekts paredz abu brauktuvju vecā asfalta seguma reciklēšanu, šķembu pamata pastiprināšanu un jauna trīs kārtu asfalta seguma ieklāšanu. Tiks rekonstruēts arī sapārotais ceļu pārvads pār dzelzceļu un reģionālā autoceļa Garkalne–Alauksts (P3) pārvads pār Vidzemes šoseju Garkalnē, kā arī atjaunots gājēju tunelis aiz Langstiņu pagrieziena.

Satiksmes organizācija būvdarbu laikā paredz vienas brauktuves slēgšanu pa posmiem un reversu satiksmi līdzās esošajā bez luksoforu izmantošanas, bet ar ātruma ierobežojumiem, kas tādējādi prasīs vairāk laika posma šķērsošanai.

 
Visi komentāri
 
Kārlis 1.aprīlis 2015 10:17
0 0 Atbildēt

Loši projektē, loši projektu paraksta, loši buvvē un mēs to visu apmaksājam

Klāvs 1.aprīlis 2015 12:07
0 0 Atbildēt

Šim posmam ir nepieciešama kapitāla pārbūve:

1. Pārvads Garkalne -Alauksts ir jāpārbūvē par apgriezšanās vietu ceļam A2, t.i. jāizbūvē nepieciešamās uzbrauktuves uz viadukta.

2. Jāslēdz apgriezšanās vieta uz A2, kas atrodas uzreiz pēc līkuma aiz dzelceļa viadukta braucot Rīgas virzienā. Tur no rītiem pat satiksmes autobusi nerespektē tos, kas brauc pa A2 Rīgas virzienā. Izbraucot uz A2 uzreiz cenšas ielīst kreisajā joslā, lai apgrieztos virzienā uz Vangažiem.

3. Pagrieziens uz Langstiņiem - līdzīga situācija. Daudzi vadītāji, kuri brauc ārā no Langstiņiem uzreiz rauj kreisajā joslā, vai arī velkas labajā, gaidot kad atbrīvosies kreisā, lai paspētu tajā ielīst līdz apgriezšanās vietai.

4. Savkārt apgriezšanās vietā, virziens Vangaži - Rīga, tie lien ārā kreisajā joslā nerespektējot tos, kuri pa kreiso joslu brauc Rīgas virzienā.

Diezgan stulba vieta uz A2. Chrashi tur notiek samērā bieži, it seviški virzienā Rīga - Vangaži pie izbrauktuves no Langstiņiem.

Varbūt vienreiz var sakārtot arī satiksmes organizāciju šajā posmā, nevis tikai uzklāt jaunu "piķīti".

ezis71 1.aprīlis 2015 19:59
0 1 Atbildēt

Tikai 10 kilometri,noteikti aprīļa joks.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti