Arī Jūrmalā būs satiksmes ierobežojumi līdz 24.maijam 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 21.maijs 2015 7:16

Saistībā ar Kūrorta svētku pasākumiem no šodienas līdz 24.maijam Jūrmalā noteiktas vairākas izmaiņas satiksmes organizācijā, paredzot gan ierobežojumus automašīnu novietošanai, gan arī nodrošinot papildu sabiedrisko transportu pilsētā notiekošo pasākumu apmeklētāju ērtībām, aģentūru LETA informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības Mārketinga, sabiedrisko attiecību un ārējo sakaru pārvaldes pārstāve Linda Rimša.

No šodienas pusnakts līdz svētdienas, 24.maija, plkst.8 tiks slēgtas auto stāvvietas Pilsoņu-Jūras ielas stūrī virzienā uz Smilšu ielu.

No piektdienas, 22.maija, plkst.22 līdz sestdienas, 23.maija, plkst.23 būs aizliegts apstāties autostāvvietā Ātrās ielas krustojumā ar Jomas ielu, kā arī Tirgoņu ielā, posmā no Jomas ielas līdz Jūras ielai, Teātra ielā, posmā no Jomas ielas līdz Jūras ielai un Jaunā ielā, posmā no Jomas ielas līdz Jūras ielai.

No šodienas plkst.00 līdz svētdienas, 24.maija, plkst.8 būs slēgts Majoru stāvlaukums.

Zīme "Aizliegts iebraukt" no piektdienas, 22.maija, plkst.22 līdz sestdienas, 23.maija, plkst.23 būs Omnibusa ielā, savukārt līdz sestdienas, 23.maija, plkst.15 - Lazdonas ielā pie Dzintaru prospekta (slēdzot Dzintaru mežaparka stāvlaukumu) un Raunas ielā pie Dzintara prospekta virzienā uz jūru.

No piektdienas, 22.maija, plkst.22 līdz sestdienas, 23.maija, plkst.15 būs aizliegts apstāties Dzintaru prospektā no Lazdonas ielas līdz Turaidas ielai.

Sestdien, 23.maijā, pasākumu laikā no plkst.12 līdz 00 pēc nepieciešamības uz laiku tiks slēgta transporta kustība Dzintaru prospektā virzienā Madonas iela-Turaidas iela, Turaidas iela-Jomas ielas un Jūras iela.

Auto transporta līdzekļus papildus būs atļauts novietot Dubultu laukumā, Pils ielā 1, no sestdienas, 23.maija, plkst.9 līdz svētdienas, 24.maija, plkst.8.

Lai jūrmalnieki un pilsētas viesi ērti varētu nokļūt uz pasākumu norises vietām, sestdien, 23.maijā, pilsētas sabiedriskais transports kursēs pēc darbdienu grafika, nodrošinot papildu reisus no plkst.11 līdz 12 un no plkst.21.30 līdz plkst.22.30 virzienā no Kauguriem uz pilsētas centru. Pretējā virzienā papildu reisi tiks nodrošināti pēc pasākuma laika posmā no plkst.23 līdz pusnaktij, turklāt braukšana pilsētas sabiedriskā transporta maršrutos ar numuru 1, 4, 6, 7 un 8 būs bez maksas.

Lai nokļūtu uz pasākumiem, aicinām izmantot arī vilcienu satiksmi. AS "Pasažieru vilciens" Kūrorta sezonas atklāšanas svētku dienā līdztekus ierastajam grafikam nodrošinās papildu reisus uz Rīgu: Dubulti 23.20-Rīga 23.55, no Majoriem atiet plkst.23.23, un Dubulti 00.10-Rīga 00.43, no Majoriem atiet plkst.00.13. Tukuma virzienā pēdējais vilciens no Majoriem sestdien aties plkst.00.07 (Rīga 23.36-Tukums2 00.58).

Kā ziņots, no 20. līdz 24.maijam Jūrmalā norisinās CEV Eiropas čempionāts pludmales volejbolā ''Jūrmala Masters'', savukārt sestdien, 23.maijā, ar vērienīgu Kūrorta svētku programmu tiks atklāta kūrorta vasaras sezona.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 22.maijs 2015 13:21
2 0 Atbildēt

Tad kad notiek pasākumi Jūrmalā, Jūrmalas ceļš nav "braucams" Ventspils virzienā! To labo joslu no apvedceļa līdz Lielupes tiltam derētu atdot Ventspils braucējiem! Kā to izdarīt? CSN 10. punkts "citai personai" uz asfalta jāsaliek uzraksti Ventspils, kilometru pirms tilta, pārtraukta + nepārtraukta līnija, kuru drīkst šķērsot no otrās uz pirmo!

Nav alternatīva ceļa, bet vajadzēja būt!

loģiska doma 23.maijs 2015 10:14
1 0 Atbildēt

Joslu daudzums to atļauj realizēt. To vajag darīt jau krietni ātrāk pie Rīgas apvedceļa viadukta, jo bieži korķis jau sākas tur. Protams būs, kas brauks pa to nodalīto joslu un galā mēģinās ielīst atpakaļ, noštopējot to visu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti