Turpinās būvdarbi uz Liepājas, Klaipēdas, Tallinas un Daugavpils šosejām, kā arī ceļā no Rēzeknes uz Daugavpili

 

Foto: iAuto.lv

Latvijas Valsts Ceļi | 1.augusts 2015 8:44

Interesentiem, kas nedēļas nogalē gatavojas apmeklēt Rēzeknes pilsētas svētkus, mūzikas festivālus Laba daba un Saldus saule vai arī kalnu divriteņu maratona kārtējo posmu, kā rezultātā Smiltenē un tās apkaimē paredzama īslaicīga ceļu slēgšana.

Vidzemes šosejas (A2) posmā Siguldā asfaltēšanas darbi ir atkarīgi no laika apstākļiem, un tad periodiski piektdien un sestdien no plkst. 9:00 līdz 16:00 paredzēts slēgt vienu ceļa joslu, satiksmi organizējot ar regulētājiem. Svētdien satiksme abos virzienos būs bez ierobežojumiem. Uz Vidzemes šosejas (A2) turpinās būvdarbi arī 10 kilometrus garā posmā no pagrieziena uz Langstiņiem līdz Garkalnei, kā arī seguma atjaunošanas darbi posmā no Līgatnes līdz Drabešiem.

Savukārt autoceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30) remontposmā satiksme tiek organizēta ar astoņiem luksoforu posmiem un ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

Vēršam uzmanību, ka ir sākti seguma atjaunošanas būvdarbi posmā no Bunčiem līdz Tīnūžiem (12.-21. km) autoceļā Ulbroka–Ogre (P5), kas savieno Rīgu ar Tīnūžu–Kokneses ceļu. Tur notiek vecā asfaltbetona frēzēšana un ir viens ar luksoforu vai ar satiksmes regulētājiem organizēts posms.

Turpretī beidzas asfaltēšanas darbi Tallinas šosejas (A1) sākumā, un satiksmes ierobežojumu ap Baltezeru vairs nav. Taču tie turpinās ceļa posmā no Svētciema līdz Salacgrīvai, kā arī no Salacgrīvas līdz Igaunijas robežai, kur šonedēļ ir astoņi luksoforu posmi un paredzamais posma šķērsošanas laiks ir pusstunda vai pat vairāk.

Ievērojami satiksmes ierobežojumi saglabājas uz Liepājas šosejas (A9), kur darbi notiek kopumā uz vairāk nekā uz 70 kilometriem ceļa:

  • no Lielupes tilta līdz krustojumam ar Jelgavas–Tukuma ceļu (24.-38. km) autovadītājiem jārēķinās ar astoņiem luksoforu posmiem un lieku pusstundu ceļā;
  • no Apšupes dzelzceļa pārvada līdz Anneniekiem (39.-60. km) pašreiz ir četri luksofori un autovadītājiem ir jārēķinās ar papildu 40 minūtēm; būvdarbi tur notiek arī naktīs;
  • no Kaķeniekiem 10 km posmā Blīdenes virzienā (64.-75. km) satiksme tiek organizēta ar ceļa zīmēm;
  • no Durbes līdz Grobiņai (163.-186. km) ir viens posms ar luksoforiem;
  • no Grobiņas līdz Liepājai (188,9.-191,7. km) vienā posmā satiksmi regulē ar luksoforiem.

Būvdarbi tiek izvērsti arī uz Klaipēdas šosejas (A11) posmā no Nīcas līdz Rucavai. Arī tur autovadītājiem jārēķinās ar 13-14 luksoforu posmiem, kā arī papildu pusotru stundu ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava–Bārta–Dubeņi–Grobiņa (P113).

Bauskas šosejas (A7) remontposmā no Ķekavas līdz Iecavai tiek veikti ceļa aprīkojuma un horizontālā marķējuma ieklāšanas darbi un satiksme notiek ar ātruma ierobežojumiem.

Virsmas apstrādes darbu zonā Daugavpils šosejā (A6) pie Skrīveriem divos posmos satiksme organizēta ar regulētājiem un tos iespējams izbraukt 10 minūtēs.

Būvdarbi turpinās arī Latgalē Rēzeknes, Krāslavas un Daugavpils apkārtnē. Ceļā no Rēzeknes robežas līdz apvedceļa aplim jārēķinās ar papildu 10 minūtēm, Ludzas virzienā posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu pusstundu, arī remontposmu uz Daugavpils šosejas (A6) no Daugavpils līdz Krāslavai var šķērsot pusstundā.

Savukārt uz autoceļa Rēzekne–Daugavpils (A13) darbi noris posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij, tur satiksme tiek regulēta ar 9 luksoforiem un ceļā jāpavada par stundu vairāk. Uz šī paša ceļa Lietuvas pierobežā notiek Lauceses tilta rekonstrukcija.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti