Kā pārmācīt autovadītājas, kuras neievēro stāvvietu marķējumu (+video) 38

 
iAuto | 30.augusts 2015 11:14

Atbilde ir pavisam vienkārša - ievērojot noteikumus! Domāju, ka nākošajā reizē šī dāma piedomās.

Komentārā pie šī video rakstīts, ka dāma šādi savu balto auto novieto jau vairākus mēnešus un to dara apzināti. Stāvvieta darba dienā esot pilna. Pēc šī gadījuma auto tiek novietots ievērojot balto marķējumu.

Pieraksties uz mūsu jaunumiem YouTube kanālā un abonē to šeit >>>
Apskati arī pārējos TOP video zem raksta un komentāriem!

 
38 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
jaaanis 31.augusts 2015 10:09
59 57 Atbildēt

Es parkojos pēc iespējas tālāk no ieejas durvīm divu iemeslu dēļ, galvenokārt tāpēc, ka man ir divi sīkie, no kuriem viens pats ver durvis līdz galam vaļā un otrs vēl tik mazs, ka, lai varētu iesēdināt krēsliņā ir ērtāk ja var plašāk atvērt durvis. Otrs iemesls kāpēc pakojos pēc iespējas tālāk, lai citi nedauzītu manu mašīnu. Kādreiz arī es domāju, ka noparkojoties stāvvietas vistālākajā galā problēma būs atrisināta. DIEMŽEL TĀ TAS NAV. Nezin kāpēc ļoti bieži atrodas kāds kuram vajag apstāties pilnīgi blakus, kaut arī blakus ir pilns ar brīvām vietām.

Vienreiz noparkojoties vistālākajā stūrī kaut kāds IDIOTS apstājās tieši tik pat tuvu kā šajā video. Citā reizē pilnīgi tukšā stāvvietā apstājos un gaidīju kad atnāks sieva, piebrauca cita mašīna un nostājās tieši blakus, un tik tuvu, ka pasažieris kāpjot ārā iesita ar durvīm pa manas mašīnas sāniem, protams, kāpu ārā lamāties, bet atbilde vienkārša „piedodiet man netīšām sanāca, labi, ka nekas nav sabojāts”

Tieši tāpēc es nenosodu tos, kuri parkojās pa divām vietām. Galvenie vainīgie tomēr ir un paliek stāvvietu ierīkotāji un tas, ka neviens nesoda par līniju neievērošanu.

silva 30.augusts 2015 19:38
33 3 Atbildēt

Ļoti vienkārši - ar pamatīgiem naudas sodiem. Piem. Anglijā jau pat tad, ja ritenis ir uz baltās līnijas, sods ir 70 mārciņas (tas ir ap 80 EUR), un nevienam pat prātā nenāk parkoties pāri līnijām, bet Latvijā tā ir ikdiena.

kasinsh79 30.augusts 2015 22:04
31 4 Atbildēt

Pēdējie divi tirliņi komentāros - izteikti bleķu vergi, kuriem nospļauties par citu cilvēku tiesībām novietot auto stāvvietā. Nožēlojami.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 26

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti