Biķernieku trases apkaimē rallijkrosa čempionāta laikā aizliegs apstāties un ātruma ierobežojumi

 

Biķernieku trase Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 30.septembris 2016 8:16

Biķernieku sporta bāzes apkaimē pasaules rallijkrosa čempionāta posma norises laikā no šodienas līdz 3.oktobrim transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt, kā arī tiks noteikti maksimālā braukšanas ātruma ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posms "Neste World RX of Latvia" noritēs Biķernieku kompleksās sporta bāzes teritorijā nedēļas nogalē. Satiksmes ierobežojumi paredzēti no šodienas plkst.16 līdz 3.oktobra plkst.8.

Šajā laikā būs aizliegts apstāties un stāvēt Biķernieku ielas abās pusēs posmā no Ieriķu ielas līdz Sergeja Eizenšteina ielai un Sergeja Eizenšteina ielā 50 metrus garā posmā pirms un pēc divām iebrauktuvēm Biķernieku kompleksās sporta bāzes teritorijā.

Turklāt sacensību norises laikā tiks ierobežots maksimālais braukšanas ātrums Biķernieku ielā, Sergeja Eizenšteina ielā un Šmerļa ielā. Biķernieku ielas posmā no Ieriķu ielas līdz Sergeja Eizenšteina ielai būs atļauts pārvietoties ar ātrumu līdz 50 kilometriem stundā, Sergeja Eizenšteina ielas posmā no Mežciema ielas līdz Biķernieku ielai būs atļauts pārvietoties ar ātrumu līdz 30 kilometriem stundā un Šmerļa ielas 300 metru garā posmā virzienā no Sergeja Eizenšteina ielas būs atļauts pārvietoties ar ātrumu līdz 30 kilometriem stundā.

1.oktobrī un 2.oktobrī tiks atļauts novietot transportlīdzekļus Ulbrokas ielas labajā pusē, posmā un virzienā no Biķernieku ielas līdz Dzelzavas ielai.

Par pasākumu norisi atbilstoši savai kompetencei atbildīga SIA "Ra Events".

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti