Bīstamības dēļ slēgs autoceļu Ogre-Tīnūži 1

 

Foto: Latvijas Valsts Ceļi

Nozare.lv | 19.maijs 2017 16:39

Veicot autoceļa Ogre-Tīnūži rekonstrukciju, darbu veicējs AS "Ceļu pārvalde" uzdūries biezam kūdras slānim un izveidojies nobrukums, kas daļēji skāris arī ceļa brauktuvi, tāpēc ceļš uz laiku tiks slēgts, aģentūru LETA informēja Ogres novada pašvaldībā.

Lai risinātu jautājumu par ceļa slēgšanu, vakar nobrukuma vietā tikās Ogres un Ikšķiles pašvaldību un AS "Ceļu pārvalde" pārstāvji.

"Ir jānovērš jebkāda iespēja, ka varētu notikt negadījums, tādēļ esam vienojušies par to, ka šis ceļa posms būs jāslēdz. Pirms tam jāinformē sabiedrība, kādā veidā cilvēki varēs nokļūt kapos, lai pēdējā gaitā izvadītu vai apraudzītu tuviniekus. Ir jānorāda apbraucamie ceļi, jāpasūta un jāizvieto attiecīgas ceļazīmes, jāinformē sabiedrība," norāda Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Egils Helmanis.

Ogres un Ikšķiles pašvaldības vienojušās, ka nepieciešamie sagatavošanās darbi ceļa slēgšanai tiks veikti tuvākajās divās nedēļās. Jau nākamnedēļ būs zināma apbraucamo ceļu shēma.

Pēc ceļa slēgšanas ar pilnu sparu atsākšoties ceļa rekonstrukcijas darbi. Notiks kūdras slāņa izņemšana, to aizvietojot ar ceļu būves prasībām atbilstošu smilti, uzklājot šķembas un veicot citus darbus. "Strādāsim pagarināto darba dienu, lai pēc iespējas ātrāk varētu atvērt satiksmi," solīja AS "Ceļu pārvalde" ražošanas direktors Jānis Zauers. Viņš atklāja, ka vietām kūdras slānis dažādos ceļa posmos ir pat trīs metrus biezs. Darbi varētu turpināties divus līdz divus ar pusi mēnešus, norādīja Zauers.

 
Visi komentāri
 
Erix 22.maijs 2017 12:45
0 0 Atbildēt

No žurnālista vismaz prasītos mazs iespringums pievienot karti, ja to nav pratušies izdarīt atbildīgie par preses relīzes sagatavošanu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 26

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti