Jelgavas apkārtnē notikušajās avārijās cilvēki nav cietuši (papildināts 14.55) 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 31.oktobris 2017 11:41

Lielākais ceļu apledojums šorīt bijis uz Jelgavas apkārtnē esošajiem tiltiem un pārvadiem, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Divi satiksmes negadījumi notikuši vēl pirms plkst.7 Ozolniekos un uz Jelgavas apvedceļa, pie kafejnīcas "Zemnieka cienasts". Ozolniekos uz tilta pār Iecavu ceļu aizšķērsoja smagā automašīna "Volvo" ar piekabi, savukārt uz Jelgavas apvedceļa no braucamās daļas nobrauca vieglā automašīna "Volvo V70".

Nedaudz vēlāk no apvedceļa pie tilta pār Vircavu nobrauca arī 1972.gadā dzimušā vadītja automašīna "Mercedes Benz Sprinter", aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Iva Sietniece.

Pirms plkst.8. uz dzelzceļa pārvada Lietuvas šosejā sadūrās "Chevrolet Captiva" un "Volkswagen Golf", savukārt uz tilta pār Sidrabi Elejas pagastā, vadītājam nesavaldot transportlīdzekli, "Opel Astra" taranēja ceļa zīmi.

Uz Lielupes tilta Jelgavā šorīt bija divi satiksmes negadījumi, kuros bija iesaistītas kopumā piecas automašīnas.
Policija brīdina, ka mainīgajos laikapstākļos ceļš var kļūt slidens, tāpēc autovadītājiem jāizvēlas ceļa segumam atbilstošs braukšanas ātrums.

Jau vēstīts, ka lielākais ceļu apledojums šorīt bijis uz Jelgavas apkārtnē esošajiem tiltiem un pārvadiem.

Vairāku ceļa satiksmes negadījumu dēļ uz tiltiem un pārvadiem šorīt tika ievērojami apgrūtināta satiksme Jelgavā un apkārtnē.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 31.oktobris 2017 11:49
5 0 Atbildēt

Aizmirsuši ļaudis veco dziesmu

Kaspars 31.oktobris 2017 19:52
2 0 Atbildēt

un kur pazuda tas mazais mersis un bembis kas bij apdauzīti uz tilta pie zemnieka cienasta kopā ar to volvo?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 50

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti