Pēc avārijas sarīko ārkārtas sanāksmi un uzdod būvuzņēmējam sakārtot satiksmes organizāciju uz Salu tilta 41

 

Foto: Ekrānšāviņš no Google/maps.com

Nozare.lv | 15.novembris 2018 7:56

Pēc vakar notikušā satiksmes negadījuma uz Salu tilta, Rīgas domes Satiksmes departaments sasaucis ārkārtas sanāksmi, lai uzdotu būvuzņēmējam sakārtot satiksmes organizāciju un veikt uzlabojumus visā objektā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola, pilnsabiedrības "ACB un Tilts" vadība informējusi, ka objektu regulāri apseko "Latvijas Valsts ceļu" eksperti un līdz šim neesot saņemts neviens brīdinājums par neatbilstošu satiksmes organizāciju, jo viss notiekot atbilstoši saskaņotajām shēmām. "Kā iemeslu negadījumam būvnieki minēja sliktos laikapstākļus, jo atstarojošās līnijas, iespējams, ir padilušas un drūmā laikā tas esot grūtāk pamanāmas," skaidroja Ahuna-Ozola.

Vienlaikus viņa norādīja, ka departaments atkārtoti aicina iedzīvotājus ņemt vērā būvobjektā noteiktos ātruma ierobežojumus un tos ievērot. Liela daļa autovadītāju pārsniedzot atļauto ātrumu, tādēļ savlaicīgi nepamana joslu izmaiņas un nevar droši pārkārtoties.

Sanāksmes rezultātā abas puses vienojās, ka būvnieki uzstādīs papildus vadstatņus, papildus informatīvās zīmes par joslu sadalījumu, kā arī, tiklīdz iestāsies atbilstoši laikapstākļi - atjaunos un pagarinās dzeltenās līnijas, kas apzīmē braucamās joslas būvdarbu teritorijā.

Būvnieki uzlabojumus apņēmušies veikt jau šonakt un rīt departamenta pārstāvji dosies teritoriju apsekot.

Kā ziņots, šodien plkst.7.05 Valsts policija saņēma izsaukumu uz Salu tiltu, kur vieglā automašīna "Renault" bija uzbraukusi virsū šķērslim un iegāzusies būvbedrē.

Notikumā cieta viens cilvēks.

Salu tilta atjaunošanu veic pilnsabiedrība "ACB un Tilts" kopsummā par 19,6 miljoniem eiro. 85% no attiecināmajām projekta izmaksām tiek segti no Kohēzijas fonda līdzekļiem.

 
41 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 15.novembris 2018 11:42
25 21 Atbildēt

Nē. Īsti umņiki kā es, teiks, ka paši ievēlējāt neattīstītu ambali.

Kur tu redzēji gudru krievu, vai labu krievijas pilsētu?

Gribat bardaku, balsojiet par bardaku.

Jezduns 15.novembris 2018 8:58
21 7 Atbildēt

Forši tagad Latvijā, var braukt un izpildīities, kā gribi. Vainīgs vienmēr ir kāds cits: ceļu uzturētāji, tilta remontētāji, citi lohi, kas nemāk braukt utt. Tikai ne pats.

anonimikis 15.novembris 2018 9:54
12 3 Atbildēt

100 punkti pārsniedza ātrumu

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti