Lietuvā vilcienu sarakstus pielāgos strādājošo vajadzībām, autobusu maršrutiem un avioreisiem 4

 

Foto: Ekrānšāviņš

Nozare.lv | 29.novembris 2018 13:09

Lietuvas valsts dzelzceļa uzņēmums "Lietuvos geležinkeliai" no 9.decembra ieviesīs atjaunotu vilcienu satiksmes grafiku, kas būs pielāgots strādājošo pasažieru vajadzībām, kā arī saskaņots ar autobusu kustību un lidmašīnu reisiem Viļņas lidostā.

Kā norādījis dzelzceļa kompānijas Pasažieru pārvadājumu direkcijas vadītājs Lins Baužis, šie būs lielākie pārkārtojumi "Lietuvos geležinkeliai" vilcienu grafikos vairāk nekā desmit gadu laikā.

Iecerēts, ka dažādos virzienos ik dienas kursēs par 12% vairāk vilcienu nekā patlaban.

Lai palīdzētu cilvēkiem ērtāk nokļūt darbā un vakarā atgriezties mājās, lielākā daļa vilcienu aties tādos laikos, lai pasažieri gala stacijās nonāktu pirms astoņiem rītā un atpakaļ varētu doties starp pussešiem un sešiem vakarā.

Ciktāl to atļauj uzņēmuma tehniskās iespējas un infrastruktūra, domāts arī par maiņu darbā strādājošajiem un cilvēkiem, kuri dzīvo mazpilsētās.

Pārmaiņas paredzētas ne tikai dzelzceļa līnijā, kas savieno Viļņu un Kauņu, bet arī reģionālajos vilcienu maršrutos, lai ļaudis varētu ērtāk nokļūt darbā arī uz Marijampoli, Traķiem, Panevēžu, Varēnu un citām pilsētām.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 30.novembris 2018 8:14
6 1 Atbildēt

Nīsto komunistu laikā tā arī bija!!

Toties pašlaik Latvānijā neviens mans darbinieks nevar atbraukt uz darbu un aizbraukt no darba ne ar kādu sabiedrisko transportu, ne uz vienu maiņu!! Ne rīta, ne vakara, ne dienas, ne nakts, jatāda būtu.

Kā arī ik katra vilciena kustības laikā paralēli ripo Nordekas autobusi pa to pašu maršrutu un tai pat laikā, piestājot tajās pat pieturās!!

-------------

Bezsaimnieciskuma kalngals. Tad brīnās ka maršruti nav izdevīgi!!

Ja jau cilvēkam uz darbu ir jābrauc ar savu personisko transportu, tad ar to pašu viņš brauc uz veikalu, pie ārsta, utt = viņam sabiedriskais vairs nav vajadzīgs vispār, jo ir pataisīts pilnīgi bezjēdzīgs!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 6

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 3

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti