Lāčplēša ielas posmā virzienā uz Pārdaugavu ieviesīs sabiedriskā transporta joslu 5

 
Nozare.lv | 7.decembris 2018 8:49

No 7.decembra Lāčplēša ielas posmā virzienā uz Pārdaugavu ieviesīs sabiedriskā transporta joslu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola

Izmaiņas paredzēts ieviest Lāčplēša ielas labā malējā joslā, posmā no Maskavas ielas līdz uzbrauktuvei no Krasta ielas uz Salu tilta.

Tas nozīmē, ka autovadītāji uz Salu tilta varēs nokļūt tikai pa vienu Lāčplēša ielas joslu. Departaments nav norādījis, uz cik ilgu laiku šādas izmaiņas tiks ieviestas, bet skaidro, ka tās veiktas, lai atvieglotu satiksmes plūsmu, braucot no Krasta ielas uz Salu tiltu (virzienā uz Pārdaugavu), kā arī uzlabotu satiksmi Krasta ielā pie Salu tilta.

Patlaban uz Salu tilta notiek remontdarbi, kuru laikā atsevišķos posmos satiksme līdzšinējo trīs braukšanas joslu vietā abos virzienos tiek organizēta pa divām joslām.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Slinkais 7.decembris 2018 13:31
2 0 Atbildēt

no Ahunas Ozolas kundzes šīs ir ahūnākais piedāvājums, ir jāatzīst

650 7.decembris 2018 14:53
2 0 Atbildēt

Ēzeļi, pa cik diez joslām (reāli...) tie "parastie autovadītāji" tur uz tā tilta visu laiku "līdz šim" varēja nokļūt? Nopērciet normālu skoču netālajā krāmurtirgū un uzlīmējiet cilvēka cienīgu saprotamu marķējumu- tad satiksme kustēsies un nebūs no dibena jāizrubina kārtējie sansacionālie domugraudi.

Tāpat tilta vidū- ja cilvēks ir iecerējis trāpīt Mūkusalas nobrauktuvē,vai tur ir brīdinājums, lai viņš jau krietni savlaicīgi ieņem labo rindu? Jeb lai vnk bez variantiem aizbrauc tai nobrauktuvei garām pa norobežoto kreiso?

imzz 8.decembris 2018 19:57
1 0 Atbildēt

Nu, un kā tad brauks autovadītāji, kuri uzbrauks uz Salu tilta no Maskavas ielas ? Tāpat nāksies braukt pa to sabiedriskā transporta joslu kādu gabalu, kamēr tiks iekšā "atļautajā" otarajā joslā.

www.google.com/maps/@56.9399...2!8i6656?hl=en

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti