Gada laikā Neste Pro Diesel ir uzpildījuši vairāk nekā pusmiljons reižu

 

Foto: Publicitātes attēls

Neste Latvija | 21.aprīlis 2017 9:58

Gadu, kopš Latvijā ir pieejama pasaulē pašlaik labākā dīzeļdegviela Neste Pro Diesel, tā ir uzpildīta vairāk nekā pusmiljonu reižu.

Neste veiktās klientu aptaujas rezultāti parāda, ka ir ievērojami augusi patērētāju izpratne par dažādām dīzeļdegvielām un to noteicošajām atšķirībām, kā arī arvien svarīgāka autobraucēju izvēlē kļūst degvielas kvalitāte un tās ietekme uz transportlīdzekli. Jau iepriekš tika ziņots, ka Neste Pro Diesel pārākums pār citām tirgū pieejamajām dīzeļdegvielām skaidrojams ar progresīvu pārstrādes tehnoloģiju un visaugstākās kvalitātes ogļūdeņraža frakcijām. Neste Pro Diesel ir pirmā un pašlaik vienīgā dīzeļdegviela pasaulē, kas spēj izpildīt Pasaules degvielas hartas stingrākās, 5.direktīvas, prasības.

“Pro Diesel ir unikāla ar to, ka, būdama kvalitatīvākā dīzeļdegviela pasaulē, tā vienlaikus ir arī videi draudzīgākā dīzeļdegviela Latvijā. Tās sastāvā ir vismaz 15% Neste 100% atjaunojamās dīzeļdegvielas, kuru iegūst, pārstrādājot pārtikas pārstrādes pārpalikumus, augu eļļas un atkritumus. Savukārt pārākumu pār citām dīzeļdegvielām nosaka Pro Diesel progresīvā pārstrādes tehnoloģija, pateicoties kurai iegūstam degvielu, kuras kvalitātes īpašības pārspēj pat visstingrākās pasaules autoražotāju prasības pret dīzeļdegvielu. Autobraucējam vairs nav jāizvēlas starp mūsdienīgu, atbildīgu rīcību un labāko degvielu savam auto, jo Pro Diesel apvieno abus,” skaidro SIA “Neste Latvija” mazumtirdzniecības vadītājs Armands Beiziķis.

Neste veiktā klientu aptauja 2016.gada noslēgumā liecina, ka vairāk nekā puse jeb 52% aptaujāto autobraucēju, kas ir izmēģinājuši Pro Diesel, turpina lietot tikai šo dīzeļdegvielu. Tāpat saskaņā ar aptaujas rezultātiem pārliecinoši lielākā daļa autobraucēju izvēlas Pro Diesel tās kvalitātes un priekšrocību no lietotāja viedokļa dēl – kā būtiskākie ieguvumi tika nosaukts degvielas ietaupījums, palielināta dzinēja jauda, labāki salizturības parametri un tīrāka degvielas sadegšana, kas rada mazākus nosēdumus DPF jeb kvēpu filtrā. Aptaujas rezultāti liecina, ka autobraucējos joprojām ir neuzticība pret rapša izcelsmes biopiedevu – vairāk nekā puse respondentu (53%) ir atzinuši, ka izvēlas Pro Diesel tādēļ, ka tai nav pievienota rapša biodegvielas piedeva.

“Esam gandarīti, ka gada laikā, kopš Pro Diesel ir pieejama Latvijas tirgū, ir ievērojami augusi arī autobraucēju izpratne par dīzeļdegvielām – redzam to arī klientu aptaujas rezultātos. Pro Diesel vairs netiek uztverta kā tā pati degviela ar jaunu piedevu, bet gan pilnīgi jauna Somijā radīta modernā dīzeļdegviela, kas sastāv no augstākās kvalitātes fosilās un atjaunojamās sastāvdaļas,” papildina A.Beiziķis.

Neste Pro Diesel ir izstrādāta Somijas vadošajā naftas un atjaunojamo degvielu pārstrādes uzņēmumā Neste, Porvo, Somijā. Tā ir piemērota visām vieglajām un smagajām automašīnām ar dīzeļdzinējiem, neatkarīgi no to ražošanas gada. Tā ir pašlaik vienīgā dīzeļdegviela, kas atbilst Eiropas, ASV un Āzijas valstu autoražotāju stingrākajām degvielas prasībām, kas apkopotas Pasaules degvielas hartas (WWFC – Worldwide Fuel Charter) jaunākajā, 5.direktīvā, un būtiski pārsniedz konvencionālās degvielas (EN590) specifikāciju.

Kopš vakardienas, 20.aprīļa, Pro Diesel ir iespējams uzpildīt Neste stacijās arī Igaunijā, tādējādi progresīvā dīzeļdegviela tagad ir pieejama autobraucējiem visās trīs Baltijas valstīs un Somijā. Latvijā, pieprasījumam pēc Pro Diesel gada laikā arvien augot, Neste turpina paplašināt DUS skaitu, kurās pieejama unikālā degviela, – pašlaik to var iegādāties jau vairāk nekā pusē Neste staciju visā Latvijā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti