Degvielas tirgotāji sāk piedāvāt ziemas dīzeļdegvielu 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Neste | 10.janvāris 2018 12:39

Iestājoties ziemai, dīzeļdzinēju automašīnu īpašnieki var saskarties ar grūtībām iedarbināt dzinēju, tādēļ, rūpējoties par autobraucēju ērtībām un viņu spēkratu ilgtspēju, “Neste” aicina iegādāties ziemas apstākļiem piemērotu augstākās kvalitātes degvielu Neste Pro Diesel un Neste Futura, kas ir pieejama visās 70 “Neste” degvielas uzpildes stacijās Latvijā.

Jau šobrīd “Neste” degvielas uzpildes stacijās (DUS) iespējams iegādāties
A2 klases Neste Pro Diesel un Neste Futura dīzeļdegvielu. Neste Futura dīzeļdegviela nodrošinās salizturību līdz pat - 32º C, savukārt Neste Pro Diesel dīzeļdegviela parūpēsies par auto pat vēl skarbākos laikapstākļos, jo tās sasalšanas temperatūra ir zem - 37º C.

“Izvēloties dīzeļdegvielu, svarīgi pievērst uzmanību ne vien degvielas sasalšanas temperatūrai, bet arī degvielas saduļķošanās temperatūrai. Tā ir temperatūra, pie kuras dīzeļdegvielā esošie parafīni sāk kristalizēties un veido sabiezējumus, kas savukārt var nosprostot filtra mikroporas, apgrūtinot degvielas padevi. Tā, piemēram, A2 klases Neste Futura dīzeļdegvielas saduļķošanās temperatūra ir - 22º C, bet Neste Pro Diesel – - 32º C. Pateicoties šo degvielu aukstumizturībai, laikapstākļi nevarēs pārsteigt, jo pat ļoti aukstā laikā spēs nodrošināt labāku dzinēja iedarbināšanu, mazāku degvielas patēriņu un ilgāku dzinēja mūžu. Tomēr jāpatur prātā, ka ziemas dīzeļdegviela savas funkcijas varēs pildīt tikai gadījumā, ja bākā nebūs vasaras dīzeļdegvielas piemaisījumu, tādēļ pārejai uz ziemas laikapstākļiem piemērotu degvielu ir jābūt savlaicīgai,” atklāj SIA “Neste Latvija” mazumtirdzniecības vadītājs un valdes loceklis Armands Beiziķis.

Lai uzzinātu, kā uz aukstumu reaģē Neste Pro Diesel un vasaras dīzeļdegviela, ieskaties kopā ar raidījuma “Auto ziņas” komandu veiktajā degvielu sasaldēšanas testā šeit.

Visi “Neste” degvielas produkti tiek ražoti “Neste” naftas pārstrādes rūpnīcā, kas ir viena no modernākajām Eiropā. Rūpnīca atrodas Somijas industriālajā pilsētā Porvo, no kurienes degviela ar jūras transportu tiek piegādāta un uzglabāta terminālī Rīgā, un pēcāk nonāk “Neste” degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā. Tādējādi tiek nodrošināta izsekojamība un kvalitātes kontrole ne tikai ražošanas, bet arī piegādes procesā, kas ļauj piedāvāt nemainīgi augstas kvalitātes degvielu mūsu klientiem.

 

 
Visi komentāri
 
Damn 10.janvāris 2018 13:12
0 0 Atbildēt

ProDD arī ir ziemas un vasaras versija?

iAuto 10.janvāris 2018 13:42
0 0 Atbildēt

Var pielikt vairāk vai mazāk atjaunojamo dīzeļdegvielu, ja pareizi tā var svārstīties no 15 - 25%.

Kā ir ar uz Latviju atvesto - nav informācijas.

KillerMiller 13.janvāris 2018 10:06
0 0 Atbildēt

Pro diesel jau ir 100% no atjaunojamiem resursiem iegūta dīzeļdegviela. Tādēļ tai nav nepieciešamības vēl pievienot ierasto biodīzeļdegvielu (eļļas un spirta reakcijas produkts).

Redaktors 14.janvāris 2018 9:48
0 0 Atbildēt

Neste Pro Diesel nav 100% atjaunojamā dīzeļdegviela. Tā ir sastāvā, bet krietni zem 50%.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti