A/S “VIADA Baltija” jaunu DUS tīkla attīstībā investēs 4 līdz 8 miljoniem eiro 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Viada Baltija | 15.februāris 2018 7:06

Šodien, atklājot jaunā dizaina koncepta degvielas uzpildes staciju Rīgā, Maskavas ielā 440, A/S “VIADA Baltija” paziņoja par vērienīgu degvielas uzpildes staciju (DUS) tīkla paplašināšanu un rekonstrukciju.

A/S “VIADA Baltija” turpina attīstību un 2018.gadā plāno Latvijā investēt DUS tīkla paplašināšanā un rekonstrukcijā 4 līdz 8 miljoniem eiro.

Atklājot jaunā dizaina koncepta degvielas uzpildes staciju, “VIADA Baltija” valdes priekšsēdētājs Romas Turlinskas uzsvēra kvalitātes un viena līmeņa servisa pieejamības nozīmi mūsdienīga pakalpojuma nodrošināšanā.

“Mēs vēlamies nākt pretī klientiem, vienlaicīgi paplašinot un izlīdzinot pakalpojumu. Mūsu mērķis ir nodrošināt vienāda līmeņa augstas kvalitātes servisu visās degvielas uzpildes stacijās Latvijā. Mūsu izpratnē degvielas operatora pakalpojums ir ne tikai degviela par pieejamu cenu, bet arī plaša produktu zona ar kvalitatīvām uzkodām un augstu kafijas kvalitātes servisu,” uzsvēra Romas Turlinskas.

Uzņēmuma attīstības plānos šogad ir atvērt līdz piecām jaunām degvielas uzpildes stacijām ar jauna dizaina koncepta veikaliem. Tāpat tiks pārbūvētas esošās degvielas un gāzes uzpildes stacijas, kā arī tiks būvētas jaunas automazgātavas.

Runājot par nepieciešamību pēc attīstības un augšupejošām izmaiņām nozarē A/S “VIADA Baltija” vadītājs atsaucās arī uz izmaiņām akcīzes nodoklī, kas saskaņā ar nodokļu politikas reformu ietekmē un turpinās ietekmēt degvielas cenas kopumā tirgū. Augošā cena ietekmē cilvēku gaidas par labāku kvalitāti un servisu.

Tuvākajās dienās tiek atvērtas trīs jaunā koncepta stacijas: Rīgā, Maskavas ielā 440 un Buļļu ielā 72A, un Ādažos, Rīgas gatvē 65.

 
Visi komentāri
 
Motorolers 15.februāris 2018 8:59
3 0 Atbildēt

Kas tas par darbības stilu? Nolaist visu līdz ručkai un tad pēkšņi investēs miljonus, lai atdzimtu? Man tas liek aizdomāties, cik viņi tad pelna uz degvielu, ka šāds necils uzņēmums taisās atsist 8 miljonus uz degvielas stacijām, kuras galīgi nav starp populārākajām Latvijā. Ne velti dīzelis šobrīd LT maksā ap 1.00Eur ar visu ceļa nodokli, bet mums 1,15-1,19, plus papildus maksājam ceļa nodokli!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti