Viļņā un Tallinā sarūk degvielas cenas, Rīgā aug 20

 
Nozare.lv | 31.marts 2018 12:01

Gan Viļņā, gan Tallinā aizvadītajā darba nedēļā degvielas cenas nedaudz samazinājušās, kamēr Rīgā tās ir pieaugušas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā piektdienā dārgākais 95.markas benzīns bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Arī augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šajā nedēļā pieaugusi par 4,1% - līdz attiecīgi 1,262 eiro un 1,174 eiro par litru.

 

Tikmēr Viļņā 95.markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās arī šonedēļ samazinājās par 0,1% - līdz 1,198 eiro. Tāpat dīzeļdegvielas cena šonedēļ kritusies par 0,1% un piektdien bija 1,129 eiro par litru.

Savukārt Tallinā šajā nedēļā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kritās par 0,2% un bija 1,295 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena šajā piektdienā maksāja 1,275 eiro par litru, kas ir par 0,6% mazāk nekā nedēļu iepriekš.

Autogāzes cena arī šajā nedēļā nav mainījusies Tallinā, kur tā maksāja 0,649 eiro par litru. Viļņā autogāzes cena saruka par 0,2% - līdz 0,55 eiro par litru, bet Rīgā piedzīvots kāpums par 4% - līdz 0,525 eiro par litru.

 
20 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
taaneko 2.aprīlis 2018 10:14
14 1 Atbildēt

Re, lieliski. Ceļi ir, nodoklis nav. Un otrādi. Ceļi nav, nodoklis ir. Kad pie mums parādīsies ceļi- nodoklis pazudīs. Tapēc arī ceļus netaisa, lai saglabātu iespēju iekasēt nodokli.

Jānis 31.marts 2018 13:12
12 7 Atbildēt

Latvijā ir degvielas monopols,nav konkurences,tapēc ir jo lielāks pieprasījums jo lielāka cena.Ja būtu konkurence tad cena noskrietu leijā uz 30-60 centi litrā!

kkk 31.marts 2018 13:59
12 3 Atbildēt

"...cena noskrietu leijā uz 30-60 centi litrā!"

Pilnīgi bezjēdzīga doma. Uzreiz redzams, ka nav saprašanas par to, kā veidojas degvielas cenas. Pirms atvert muti, jāzin par ko runā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti