“Viada Baltija” plāno pieņemt 50 jaunus darbiniekus

 

Foto: Publicitātes attēls

Viada | 12.jūnijs 2018 10:05

Trešais lielākais degvielas mazumtirgotājs AS “Viada Baltija” plāno pieņemt 50 jaunus darbiniekus, informē uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Romas Turlinskas.

Viņš pastāstīja, ka šogad plānotā investīciju programma, kuras mērķis ir modernizēt vairākas degvielas uzpildes stacijas (DUS) un jaunā “Viada” zīmola ieviešana visā tīklā, ir likusi pārskatīt arī darbinieku noslodzi, atalgojumu un apmācību sistēmu. Daļa no jaunpieņemtajiem darbiniekiem strādās tās ietvaros izveidotajās darba vietās, bet daļa – aizpildīs esošās brīvās vakances.

“Viada Baltija” mērķis ir radīt ērtu un klientiem pievilcīgu vietu, kurā tiek nodrošināts ātrs un kvalitatīvs serviss. Ne velti jaunajā logotipā redzamais briedis simbolizē Ziemeļeiropas mērķtiecību un nemitīgu kustību. Esošo DUS pārbūves laikā tiek modernizēts gan staciju tehnoloģiskais nodrošinājums, gan arī iekārtojums, tā ļaujot piedāvāt klientiem visaugstākajiem standartiem atbilstošus pakalpojumus.

“Mēs vēlamies pateikt klientiem, ka ir izdevīgi apstāties “Viada”. Te ir pieejama labas kvalitātes degviela, gardas uzkodas un kvalitatīvs klientu serviss. Taču mēs nevarēsim sasniegt iecerēto, ja nerūpēsimies par savu darbinieku profesionalitāti un piemērotiem darba apstākļiem. Mūsuprāt, “Viada” ir jākļūst arī par pievilcīgu darba vietu, kur vēlas strādāt labākie,” uzsvēra Turlinskas.

Tādēļ uzņēmums pēdējā pusgada laikā kopumā par vairāk nekā desmit procentiem ir palielinājis strādājošo algas, uzlabojis darba apstākļus, kā arī šobrīd ievieš papildu apmācības klientu apkalpošanas prasmju uzlabošanai.

Līdz maija beigām degvielas uzpildes staciju pārbūvē jau ieguldīti 1,2 miljoni eiro no šogad plānotajām četriem līdz astoņiem miljonu eiro lielajām investīcijām. Durvis ir vērušas jaunā zīmola VIADA dizaina koncepta stacijas DUS Ādaži, DUS Buļļu, DUS Maskavas. Šobrīd notiek DUS Dārzciema rekonstrukcija, tuvākajā laikā sāksies Rēzeknes un Jēkabpils DUS pārbūve.

Uzņēmuma attīstības plāni paredz līdz septembrim ieviest vienotu “Viada” zīmolu visās 70 DUS, arī tajās, kas līdz šim darbojās ar “LUKoil” vārdu. Tāpat tiks būvētas jaunas gāzes uzpildes stacijas un jaunas automazgātavas.

Saskaņā ar VID Akcīzes preču pārvaldes publiskoto informāciju, 2018.gada 1.ceturksnī “VIADA Baltija” bija trešais lielākais mazumtirdzniecībā realizētais degvielas apmērs.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 4

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti