Aizdomās par kukuļa pieņemšanu aizturēts ceļu policijas darbinieks 3

 
14.maijs 2010 10:37

2009.gada nogalē Valsts policijas Iekšējais drošības birojs saņēma informāciju par Preiļu policijas iecirkņa Satiksmes uzraudzības rotas darbinieku, kurš iespējams pieņem kukuļus.

Tika uzsākta minētās informācijas pārbaude, un šā gada 11.maijā VP IDB darbinieki, veicot operatīvo pasākumu kompleksu, aizdomās par kukuļa pieņemšanu aizturēja VP LRP Kārtības policijas biroja Preiļu PI Satiksmes uzraudzības rotas jaunāko inspektoru Modri L.

<250>Aizturētais šā gada 11.maijā, pildot dienesta pienākumus, par ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošanu apturēja automašīnu. Lai automašīnas vadītājam netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, ceļu policijas darbinieks pieņēma kukuli Ls 10 apmērā.

VP IDB par minēto faktu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 320.panta 2.daļas „Par kukuļa pieņemšanu, ko izdarījusi valsts amatpersona, izmantojot savu dienesta stāvokli”, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām, atņemot tiesības uz noteiktu nodarbošanos vai tiesības ieņemt noteiktu amatu uz laiku līdz diviem gadiem vai bez tā.

Uzsāktajā kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Valsts policija aicina informēt Iekšējā drošības biroja darbiniekus par gadījumiem, kad policijas darbinieki nav godprātīgi pildījuši savus dienesta pienākumus vai arī pārkāpuši likumā noteiktās normas.

VP Iekšējā drošības biroja anonīmais uzticības tālrunis (automātiskais atbildētājs) - 67075456

 
Visi komentāri
 
276778. viesis 14.maijs 2010 17:14
0 0 Atbildēt

kad beidzot būs kāds raksts, šāda raksta turpinājums

ķipa

šajā rakstā aizdumās turētā persona ir atlaista un paaugstināta amatā

,

šajā rakstā minētā persona ir notiesāta uz 2 gadiem nosacīti ar pārbaudes laiku 4 gadi

vai

šajā rakstā minētai personai piemērots reāls cietumsods ar mantas konfiskāciju, konfiscēt izdevās 1976 gada automašīnu vaz 2102, mobīlo telefonu siemens a55, 2 apakšbikses, uzvalku un 3 kilogrami marihuānas.

276788. viesis 15.maijs 2010 20:45
0 0 Atbildēt

NU BĻIN, IZSAKU DZIĻU LĪDZJUTĪBU CEĻU POLICISTAM.

276805. viesis 17.maijs 2010 13:09
0 0 Atbildēt

žēl policistu

nevar cerēt, ka šitā nogriezīs algas un mums būs labi policisti, kas neņem pateicības.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti