Aizdomās par kukuļa pieņemšanu aizturēti ceļu policisti 4

 
2.novembris 2010 0:00

28.oktobrī Valsts policijas Iekšējā drošības biroja darbinieki operatīvo pasākumu laikā aizdomās par kukuļa pieņemšanu grupā aizturēja divus VP Galvenās Kārtības policijas pārvaldes Satiksmes uzraudzības biroja Ceļu policijas speciālās nodaļas darbiniekus.

Aizturētie, pildot dienesta pienākumus Rīgas rajona Saulkrastos, par ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošanu apturēja kādu automašīnu. Lai automašīnas vadītājam netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, ceļu policijas darbinieki pieņēma kukuli.

VP IDB par minēto faktu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 320.panta 3.daļas „Par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu, ko izdarījušas valsts amatpersonas, grupā, izmantojot savu dienesta stāvokli”, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu, atņemot tiesības uz noteiktu nodarbošanos vai tiesības ieņemt noteiktu amatu uz laiku līdz pieciem gadiem vai bez tā.

Uzsāktajā kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Valsts policija aicina informēt Iekšējā drošības biroja darbiniekus par gadījumiem, kad policijas darbinieki nav godprātīgi pildījuši savus dienesta pienākumus vai arī pārkāpuši likumā noteiktās normas.

VP Iekšējā drošības biroja anonīmais uzticības tālrunis (automātiskais atbildētājs) - 67075456

 
Visi komentāri
 
279870. viesis 2.novembris 2010 19:11
0 0 Atbildēt

Ja pareizi sapratu tad tā ir specrota,tie neņēma naudu,tātad krīze un algu apgriešana ir skārusi arī viņus

279874. viesis 2.novembris 2010 22:34
0 0 Atbildēt

uiņa tas viss

cik jau tepat ir bijuši raksti no sērijas "aizdomas" "kukuļņēmēji"

kur ir kaut viens gadījums līdz galam izsekots.... vai tiešām viss palicis aizdomu līmenī?

279888. viesis 3.novembris 2010 13:03
0 0 Atbildēt

Domājams, ka Mūrnieces kantora iekšējie specdienesti šobrīd ir ļoti spēcīgi , un zivtiņkantora naudas kārīgie elementi itin fiksi tiks izķerti. Jāsaka, ka tā naudas kāre viņiem pēdējā laikā ir strauji palielinājusies. Krīze dara savu. Dzirdēju sarunu, kad viens CP žēlojās savam kolēģim - parlamenta apsardzes policim, ka vairs nesanākot pat naudiņa dienesta auto degvielai... Tuvojas ziema, jāpavēro cik tad ZIEMAS sezonā CP turpinās notvert iereibušus velosipēdistus(šobrīd iespaidīgi skaitļi statistikā)...tas vedinās IeM vadību uz nopietnām pārdomām par CP godīgumu. Šorīt pats manīju totāli iereibušu velosipēdistu pie jēkabenes/valdemarenes stūra, bet CP brigāde pie Nacionālā teātra tikai uz šo noskatījās - pat i nedomāja ķert.

279893. viesis 3.novembris 2010 18:47
0 0 Atbildēt

Idb.?cepuri nost tomer ir cilveki kas mak stradat, jau kurejo tik nopietnu nemeju panemusi.Si iestade glabj valsti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti