Vairums iedzīvotāju vēlētos vairāk ceļu policijas reidu 6

 
Nozare.lv | 4.marts 2014 11:51

83% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju uzskata par nepieciešamu Ceļu policijai biežāk rīkot reidus uz ceļiem, liecina kompānijas TNS un telekanāla LNT kopīgi veiktais pētījums.

Foto: iAuto.lv

37% no aptaujas dalībniekiem norādījuši, ka reidi noteikti rīkojami biežāk, bet 46% - ka reidi, visdrīzāk, jārīko biežāk.

Savukārt desmitā daļa jeb 11% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju neuzskata, ka Ceļu policijai reidi uz ceļiem būtu jārīko biežāk. No visiem respondentiem 8% atbildējuši "drīzāk nē", bet 3% - pilnīgi noliedzoši. 6% iedzīvotāju uz jautājumu, vai reidi rīkojami biežāk, nav snieguši konkrētu atbildi.

Jautājumā par fotoradaru efektu uz dzērājšoferiem mazāk nekā viena trešdaļa jeb 29% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka stacionāro fotoradaru uzstādīšana uz Latvijas ceļiem dos labākus rezultātus cīņā pret autovadītāju sēšanos pie stūres reibumā.

Lielākā daļa jeb 66% pauž viedokli, ka stacionāro fotoradaru uzstādīšana uz Latvijas ceļiem nedos labākus rezultātus cīņā pret iereibušiem autovadītājiem.

5% iedzīvotāju uz jautājumu par stacionāro fotoradaru rezultātiem attiecībā pret dzērājšoferiem nav norādījuši konkrētu atbildi.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
J 4.marts 2014 14:12
4 1 Atbildēt

a nak kaut kas jādara kampaņveidīgi (reidi, pastiprinātā režīmā, akcija un tml figņa)?

Vai tas nozīmē, ka CP ikdienā "laiž gurķi" un strādā tikai kad ir dažādas "kampaņas"?

Kāpēc viņiem 24 h diennaktī un 365 dienas gadā nav " pastiprināc režīms" ?

LMT 4.marts 2014 12:18
3 3 Atbildēt

Domāju, ka 98% gribētu sēdēt sastrēgumā, švaka aptauja!

GB12 4.marts 2014 14:05
1 0 Atbildēt

Svētdien reids bija pie Elis centra zem Salu tilta... viss ļoti korekti, policis paprasīja doķus, pieliecās pie loga, ierēca par Waze telefonā un šķīrāmies normāli.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti