Policists reibumā vada dienesta auto un uzbrūk kolēģim 16

 
Nozare.lv | 7.aprīlis 2015 15:06

Valsts policijas (VP) patruļpolicijas darbinieki Smiltenes novadā aizturējuši VP inspektoru, kurš pārvietojās pie stūres alkohola reibumā un nodarīja miesas bojājumus vienam no patruļpolicijas darbiniekiem.

VP Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākais speciālists Dairis Anučins aģentūru LETA informēja, ka pagājušajā ceturtdienā, 2.aprīlī, neilgi pēc plkst.21 policija saņēma izsaukumu no aculieciniekiem, kuri ziņoja par kāda autovadītāja bīstamo un agresīvo braukšanas manieri pa autoceļu Smiltene-Velēna-Gulbene. Zvanītāji ziņoja, ka šoferis neievēro atļauto braukšanas ātrumu un vienmērīgu braukšanas trajektoriju.

Pēc izsaukuma saņemšanas uz notikuma vietu izbrauca patruļpolicijas ekipāža, kas, pamanot aizdomīgo autovadītāju, pieprasīja viņam apstāties. Sākumā vadītājs nepakļāvās policistu prasībai, tomēr pēc brīža vīrietis automašīnu apturēja.

Foto: iAuto.lv

Apturētais vadītājs vizuāli izskatījās manāmā alkohola reibumā, kā arī viņš atteicās nosaukt savus personas datus un veikt alkohola koncentrācijas pārbaudi uz vietas, tādēļ ar patruļpolicijas auto tika vests uz Vidzemes slimnīcu alkohola koncentrācijas noteikšanai. Patruļpolicijas ekipāža noskaidroja, ka apturētais ir VP Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas inspektors, kurš savā brīvajā laikā pārvietojās pa ceļu ar dienesta automašīnu.

Nogādājot apturēto vadītāju pie Vidzemes slimnīcas, vīrietis izrādīja pretošanos patruļpolicijas darbiniekam, iesitot viņam pa seju. Pēc notikušā policijas darbinieks nekavējoties tika aizturēts un nogādāts izolatorā. Konstatēts, ka aizturētais atradies 2,52 promiļu alkohola reibumā.

Šobrīd pret 1966.gadā dzimušo vīrieti ir uzsākts kriminālprocess par pretošanos varas pārstāvim. No darba pienākumu veikšanas minētais inspektors nekavējoties ir atstādināts.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
mjau 7.aprīlis 2015 16:41
19 1 Atbildēt

nez dienesta mašīnu aizveda uz maksas stāvlaukumu?

LMT 7.aprīlis 2015 15:44
7 0 Atbildēt

Milicis milicim nesit,- būs problēmas.

pele 7.aprīlis 2015 16:53
4 3 Atbildēt

Vārna, vārnai acīs neknābj! Vai tad policijā strādā izglītoti? Visur ir savi BLATI!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti