Baltijas valstu ceļu policistu kopīgajā reidā noformēti vairāk nekā 300 protokoli par dažādiem pārkāpumiem ceļu satiksmē 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 27.novembris 2015 16:42

Vakar reidā Latvijā pārbaudīts 6761 transportlīdzeklis un noformēti 330 protokoli par drošības līdzekļu nelietošanu un neatbilstošu riepu protektoru dziļumu, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar Baltijas valstu ceļu policija veica kopīgus reidus. Reidā Latvijā noformēti 317 protokoli par drošības jostu nelietošanu un bērnu pārvadāšanai paredzēto drošības līdzekļu lietošanas noteikumu pārkāpšanu, kā arī 13 protokoli par neatbilstošu riepu protektoru dziļumu.

Veikto pārbaužu laikā konstatēti vairāki satiksmei īpaši bīstami autovadītāju pārkāpumi. Piemēram, kāds autovadītājs bērna sēdeklīti bija aizvietojis ar spilvenu, savukārt kādam citam autovadītājam 30 minūšu laikā noformēti pat divi protokoli par drošības jostas nelietošanu.

Tāpat konstatēti arī pārkāpumi saistībā ar riepu protektoru mērījumiem. Kādam transportlīdzeklim konstatētas riepas, kuru protektors bija pilnībā nodilis, savukārt kādam citam transportlīdzeklim konstatētais riepu protektora dziļums bijis vien 0,02 milimetri.

Apkopojot reida rezultātus, policija secina, ka 88% pārbaudīto transportlīdzekļu jau ir aprīkoti ar ziemas riepām un gatavi ziemas sezonai. Turklāt netika fiksēts neviens ceļu satiksmes negadījums, kurā būtu kāds cietušais vai bojāgājušais. Iespējams, saistībā ar policijas vakardienas aktivitātēm uz ceļa, autovadītāji bijuši uzmanīgāki.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vilks>Gogam. 27.novembris 2015 20:23
7 1 Atbildēt

Diez,vai tos NOTEIKUMUS Tu ievērotu,ja tie būtu rakstīti-TIKAI TEV. Protams,-ir NOTEIKUMI ,un ir SATIKSME,kura,TOMĒR BALSTĀS UZ NOTEIKUMIEM,Kaut gan,reizēm stipri atshķiras.Un,tie NOTEIKUMI -nu-NOTEIKTI NAV PERFEKTI,tomēr,tie ir rakstīti VISIEM. A KO,-kāpēc tad VIP drāž pa visām avīzēm,utt.-VIENKĀRSHI,-SKATIES TĀLĀK UZ PRIEKSHU,SĀNIEM,vai ,pat -nezin kur,bet-NEUZRAUJIES.

Goga 27.novembris 2015 19:11
4 14 Atbildēt

Pilsētas robežās nekad nelietoju drošības jostast, jo uzskatu, ka pārvietojoties ar 30-50 km/h tām nav nekādas jēgas. Un pirms mēneša mēsli man iedeva soda punktu par to! Neskatoties uz manu nevainojamo pagātni - neviena CSN un soda punkta 23 gadu laikā! Pogainās drisas.

kasinsh79 27.novembris 2015 19:15
1 2 Atbildēt

Absolūti novecojis un stulbs uzskats! Tev nav nekā, ko zaudēt???

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti