Motociklists mūk no policijas ar ātrumu 199 km/h un tiek noķerts 19

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.maijs 2016 11:14

Policisti uz Pleskavas šosejas sestdien ap plkst. 13 fiksējuši motociklistu, kurš braucis ar ātrumu 191 kilometrs stundā.

Vīrietis uz policistu aicinājumiem apstāties nav reaģējis, bet turpinājis braukt vēl ātrāk - līdz 199 kilometriem stundā.

Par bēgli paziņots citai ekipāžai un pēc 20 minūšu pakaļdzīšanās Ceļu policijas Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki viņu aizturēja. Pārkāpējs ir kāds 1977. gadā dzimis vīrietis, kurš brauca ar "Kawasaki" markas motociklu.

Par nepakļaušanos policijas darbinieku prasībai apturēt transportlīdzekli, kā arī bēgšanu paredzēts sods - administratīvais arests no desmit līdz 15 diennaktīm, naudas sods no 1200 līdz 1400 eiro apmērā, kā arī tiesību atņemšana uz četriem gadiem. Šo pārkāpumu izskatīs tiesa.

Savukārt par ātruma pārsniegšanu pārgalvīgajam motocikla vadītājam draud naudas sods no 360 līdz 480 eiro apmērā, kā arī transportlīdzekļa vadīšanas tiesību atņemšana uz sešiem mēnešiem, skaidro policijā.

Sākoties aktīvai motosezonai, Valsts policija aicina nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka braukšanas ātruma pārsniegšana, turklāt tik būtiska, apdraud ne tikai pašu transportlīdzekļa vadītāju, bet arī citus ceļus satiksmes dalībniekus.

Jau ziņots, ka sestdien ar motociklistu pulcēšanos Rīgā oficiāli tika atklāta jaunā Latvijas motosezona.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Nesaprotu, 1.maijs 2016 12:01
25 13 Atbildēt

kāda jēga dzenāt 20 min.ar 200km st to motociklistu pa Pleskavas šoseju?Liekus līķus policijai vajag?Mazums kas varēja notikt. Nummuru piefiksēja,pārējais jau tehniska lieta.

solaris 1.maijs 2016 18:11
23 6 Atbildēt

Un kā policija var zināt, ka tur nebrauc bīstams noziedznieks, kurš tavu, organu donor, moci nupat ir nozadzis?

Katrā ziņā skaidrs, ka tu tā braucēja vietā pēc tam paziņotu, ka nemaz nebrauci, bet tavu moci bija nozadzis bīstams noziedznieks, un to tad policija arī lai meklē.

Ja policija tādiem psihopātiem, kā tu, ļaus braukt tālāk tādā ātrumā, tad šādu braucēju būs pilni ceļi. Attiecīgi - arī līķu daudz vairāk. Tu ar savu infantilo spriedelēšanu nespēj aizdomāties līdz tam, ka tu faktiski attaisno nogalināšanu.

Policija viņam, redz, traucē. Brauc ar sabiedrisko, tad netraucēs. Un labāk uzreiz novēli savus donorus kādam, kam tie vairāk vajadzīgi. Smadzenes gan nevajag nevienam novēlēt, jo tās tev ir pārāk kroplas.

kaspis 1.maijs 2016 12:33
21 2 Atbildēt

tehniska lieta kā? kā pateikt pēc numura kas stūrē un kam jāiet tās sutkas atsēdēt? Ja ierosini vien piesūtīt administratīvo pa pastu, tad jau jā, tehniska lieta, bet ja grib sodīt arī ŠOFERI par nepakļaušanos un visu pārējo buķeti, tad jānoķer ir, grozies kā gribi...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti